Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej bytu bez realitní kanceláře

Od: kaja777 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Chci prodat garsonku na Zlínsku a to bez realitní kanceláře. ,poradte prosím, kam směřovat , na které vhodné stránky se obrátit.děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

1x

Zkuste avizo.cz, hyperinzerce, bazos.cz, ... do inzerátu uveďte, třeba ke konci žádné RK, z toho důvodu, ať vás RK neotravují :), také zkuste dát inzerát do tisku, či někde na vývěsku v nejbližším městě.

hodnocení

1x

Je to již více než 2 roky, co jsem prodával byt v Brně a inzeroval na bezrealitky.cz. Samozřejmě, že těch realiťáků byla převaha. Byli dost neodbytní a slibovali hory doly. Většinu jsem odbyl tím, že jsem jim sdělil, že když mně složí požadovanou částku na účet, dám jim volnou ruku. Zbyli ale opravdu neodbytní. Jednou jsem pozval takových zájemců 5 najednou. Jeden, jak se ukázalo, byl skutečný zájemce. Samozřejmě, že někteří chtěli za každou cenu v bytě fotit i přes mé varování. Skončilo to tím, že jednomu realiťákovi jsem vyhodil foťák oknem ze 2. poschodí a pak jeho ze schodů. Nějak si to ti ostatní asi řekli mezi sebou a tak jsem měl až na vyjímky klid. S kupcem jsem pak byl za notářem, ke se zrealizovaly smlouvy i notářská úschova peněz a bylo to bezproblémové.Z požadované ceny jsem ani nemusel slevovat, jak navrhovaly vesměs realitky. Řešení přes notáře se ukazuje jako nejbezpečnější cesta jak nenaletět a nepřijít o peníze. Přeji úspěch a nenechat se otrávit. Pokud by bylo třeba, můžete se se mnou spojit přes vnitřní poštu.

danae*
hodnocení

0x

bezrealitky.cz

hodnocení

0x

Pokud nevíš, tak se obrať na velkou a zavedenou realitní kancelář. Dokážou to prodat rychleji a líp, než nezkušený amatér.

paveldockal
hodnocení

0x

Vyhnout se nevyžádané pomoci realitní kanceláře není snadné viz zlataporadna.cz/... . Najděte si makléře, kterému věříte, a ten Vám pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]