Nejste přihlášen/a.
Dokončuju novostavbu a začal jsem zapojovovat vodovodní baterie. Dřezová po chvilce tekla nějak divně, už jsem jí chtěl jít reklamovat. Ale rozdělal jsem ji a zjistil jsem, že sítko je plné písku (zrnka cca 1mm). Zatim vodu pouštim jen na zkoušku. Jsem připojen na vodovodní řád, mam i vlastní studnu, ale ta ještě není v provozu. Určitě na to jsou nějaké filtry, ale nevim kam bych ho umístil - do baráku mi jde trubka v zemi, za vývodem ze země je koleno-vodoměr-koleno a hned zas do země, takže to není kde umístit. Ještě mě napadlo jestli neni nějaké sítko u vodoměru, ten je totiž asi poškozený protože je pod sklem vidět voda. Potřebuju zprovoznit pračku a myčku, ale nevim jestli sítko v pračkovém ventilu bude dostačující, nerad bych zničil nebo zanesl nové spotřebiče pískem. co s tim, rádcové?
Zdravim.
To ze ve vodomeru pod sklem vidite vodu je normalni.Mel jste si udelat v domu revizni sachtu a tam namontovat filtr s redukcnim ventilem a uzaver.Usetril by jste si potize ze vam pisek znici baterii a spotrebice.Jestli mate tvrdou vodu tak se jeste montuje katexova uprava vody.
Mozna se pri montazi potrubi dostal pisek do potrubi.Poradne odpuste vodu bez sitek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.