Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matrace jysk

Od: jester* odpovědí: 9 změna:

koupil jsem před 7 měsici matrace z jysku a jsou totalne proležene (a to poskytuji zaruku až 25let) mam narok na vymenu nebo vraceni peněz?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

To samé jsme řešili také,reklamovali jsme ji a vyměnili nám ji.Bez problémů.

jester*
hodnocení

jak dlouho to trvalo přece nemužu spat na roštu?

honzmalatny*

Co si vzpomínám přijeli a dovezli matraci a starou si vtali.nevezli jsme ji tam.Nanic se neptali.

renatanov

Dobrý den, máme taky matraci z Jysku a je totálně proležená a to ji máme chvíli a je to kategorie GOLD. Řešili jste prosím reklamaci po telefonu, po e-mailu nebo osobně? Děkuji za odpověď. Renata

joudic*
hodnocení

0x

pokud mate na prvni pohled pres 100kg mohou se cukat :) Jinak ja mam obyc sendvicove matrace DAN (1500Kc za 1) uz 5 let a jsou furt stejne, taky si myslim ze klasicky rost matraci zlikviduje, zlaty derovany sololit :)

vlasatec*
hodnocení

0x
Mě se stalo to stejné ale matrace byla za 500 :) V jysku kupovat věci které jsou jen na chvilku jinak jsou to vyhozené peníze...

vlasatec, nejen v Jysku. Všude!;)Levné si mohu koupit to, o čem vím, že mám na chvíli. Ale vybavení bytu by mělo být kvalitnější, tedy za více peněz. *jasne*

honzmalatny*

trampošku z jysku máme už 5 let a v poho.Asi štěstí na výrobek.

misha*
hodnocení

0x

Ahoj, rozhodně máte nárok na reklamaci. Určitě na výměnu. Na vrácení peněz by jsi měl nárok až po třech reklamacích na stejnou závadu.

Jinak já Jysku moc nevěřím a myslím, že po téhle zkušenosti vy moc také ne. Kupovala jsem matrace na prodejně SpiSladce.cz mají i e-shop. a jsem fakt spokojená. Žádné proleženiny a nic takového.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]