To samé jsme řešili také,reklamovali jsme ji a vyměnili nám ji.Bez problémů.
jester*
jak dlouho to trvalo přece nemužu spat na roštu?
honzmalatny*
Co si vzpomínám přijeli a dovezli matraci a starou si vtali.nevezli jsme ji tam.Nanic se neptali.
renatanov
Dobrý den, máme taky matraci z Jysku a je totálně proležená a to ji máme chvíli a je to kategorie GOLD. Řešili jste prosím reklamaci po telefonu, po e-mailu nebo osobně? Děkuji za odpověď. Renata
pokud mate na prvni pohled pres 100kg mohou se cukat Jinak ja mam obyc sendvicove matrace DAN (1500Kc za 1) uz 5 let a jsou furt stejne, taky si myslim ze klasicky rost matraci zlikviduje, zlaty derovany sololit
Ahoj, rozhodně máte nárok na reklamaci. Určitě na výměnu. Na vrácení peněz by jsi měl nárok až po třech reklamacích na stejnou závadu.
Jinak já Jysku moc nevěřím a myslím, že po téhle zkušenosti vy moc také ne. Kupovala jsem matrace na prodejně SpiSladce.cz mají i e-shop. a jsem fakt spokojená. Žádné proleženiny a nic takového.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.