Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení dlažby na kovový podklad

Od: jesse* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám doma kovové schodiště, na kterém je linoleum. To už je všek po 25 letech dost ošlapané a uvažoval jsem, že bych ho otrhal a schody obložil dlažbou. Existuje způsob lepení dlažby na kov?
Díky za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

Kovové schody v interiéru? Tak to by šlo.Ale venkovní bych nedoporučil.Roztažnost kovových schodů při změnách venkovních teplot asi zabrání tomu,aby obklady držely.

JABRAKA

jesse*
hodnocení

Jedná se o interiér.

jabraka*

Lepší by bylo použít tvrdé dřevo.

JB

hodnocení

2x

jesse, jesliže jsou metody k nalepení obkladů na sklo, obklady umakart, lze samozřejmě lepit i na železo. Dokonce i "ČSN 73 3610" umožňuje styk cementového lepidla a kovu.

Je jen na Vás, jaké vyberete lepidlo, doporučil bych flexibilní, ale dle označení C2FT, páč občas koupíte flexibilní lepidlo, které je jen flexibilní nápisem.

(něco jako uzenina)

vlada27

Dobrý den. Musím dát ještě nějaký podklad, než budu nanášet lepidlo na dlažbu? Slyšel jsem, že musím natáhnout na celé schodiště perlinku. Děkuji

Perlinka je zbytečná.

vlada27
hodnocení

0x

Dobrý den. Musím dát ještě nějaký podklad, než budu nanášet lepidlo na dlažbu? Slyšel jsem, že musím natáhnout na celé schodiště perlinku. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]