Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek na bydlení u OSVČ

Od: mikmik213* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli mám jako OSVČ nárok na přízpěvek na bydlení a hlavně, jaké a jakou formou

dokládám příjmy za předchozí čtvrdletí. Je to daňové přiznání z předešlého roku či faktury za čvrdletí?

Velmi děkuji za odpověď

Mik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Předkládá se dań. přiznání z předchozího roku. I kdybyste vykázal v daň. přiznání nulu, bude se vám počítat částka 12 tisíc za čtvrtletí.

U OSVČ se jako příjem počítá nejméně 50% průměrné mzdy v národním hospodářství..

mikmik213*
hodnocení

Super, opravdu moc děkuji, já přes ty sociální příspěvky nejsem a doposud jsem toho nemusel využít,

tak jsem se chtěl trochu zorientovat, jak se mi tak do podnikání vkrádají zlé časy, zdravím

Mik

aaaaaaa*
hodnocení

0x

Podle mne by Ti to měla vystavit OSSZ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]