Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolaudace podzemního sklepa a přípojky

Od: jirkan odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám stavební povolení na stavbu podzemního sklepa se studnou. Všem mám dle projektu hotovo a chystám se kolaudovat. Akorát jsem udělal jednu "inovaci" V projektu není nic o elektroinstalaci, která je samozřejmě potřeba k vodárně, případně k osvětlení prostoru. Mám přiveden v chráničce kabel od hlavního rozvaděče v domě. A otázka: bude při kolaudaci tento trčící mrtvý kabel vadit? Pokud ano, mám ho raději zamaskovat a nebo osadit už rozvaděčem? Pokud rozvaděčem, musí být i revize? Jelikož ale nevím, jaká bude vodárna, nevím jaký bude vhodný rozvaděč, jistění aj.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Tak, tak, zamaskovat a mlčet. V případě dotazu řekněte, že nevíte jaká bude vodárna a pak se rozhodnete a vyříditě potřebné papíry.

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud to jde tak bych kabel zamaskoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]