Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz zda-li někdo řešil stavbu jádra v kombinaci Ytong a SDK.
Chtěl bych totiž kvůli šoupačkám ze skla jednu stěnu z SDK, je s tím problém, jak tyto dvě technologie návazat na sebe?
Prosím odpovídejte pouze na dotaz nerad bych tu debatu jak bych to měl udělat nejlépe a že je to špatný nápad atd,
zajímá mne jestli je možné či není, či případné provedení a komplikace
Předem děkuji
Jelikož jste žádal jen odpovědi na toto: jak tyto dvě technologie návazat na sebe, klidně poradím jak to spojit, jen musíte více popsat detaily spojení, zdali jdou materiály k sobě rovně, či do rohu, zdali Vám jde jen o přechod mezi SDK a omítkou, či jak spojit tyto stěny..
neexistuje nejde, umím, neumím, chce se mi, nechce se mi.
doplněno 20.03.13 16:38:lopo, přiznám se, že nevidím jediný problém, jak to udělat,
nechcete si promluvit on line?
Pro stavbu stěn koupelny po vybourání umakartu máme odzkoušené použití sádrovláknitých desek.Jednak jejich pevnost je proti sádrokartonu neporovnatelná.Spoje se provádějí slepením čel desek a stěna je tak kompaktnější.Také upevnění skříněk a armatur je bezpečnější.
JABRAKA
Musím uznat že vlastnosti jejich výrobků mne zaujaly. Dík za tip
Až budu chodit po kachličkách a deskách, konstrukcích atd... určitě to vezmu v potaz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.