Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Sestra vlastní chatičku v zahrádkářské kolonii.Kde jsou některé chatky s vodovoní přípojkou některá bez.Sestra si chce zřídit vodovodní přípojku také.Víme že je klasická cesta: vodárny-projekt-stav.uřad-povolení-kopání atd..kopání by bylo díky vzdálenosti dost a dost.Pak mi napadla druhá cesta ale myslím tím oficiální! žádnou černotu! zda to vůbec lze.Při souhlasu souseda se napojit na řád u něj.Odpadlo by myslím projektování,schvalování atd..a hlavně kopání,tak by to bylo asi jen 4 metry.
Je toto možné udělat ve spolupráci s místní vodárnou dodavatelem vody.Nějaký odpočtový vodoměr, dodatková smlouva atd..Zajímá mi opravdu jen oficiální cesta.Nebo to nelze a mám na vše "zapomenout" a platí jen první a jediná komplikovanější realizace.
děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.