Nejste přihlášen/a.
Před 4 lety jsme si nechali položit na balkon dlažbu,která by měla být odolná proti mrazu,ale už po 2. zimě,začala glazura jak já říkám odstřelovat,zůstávají tam diry,chtěla bych poradit,jak by se to dalo opravit.Děkuji.
tohle mě dělalo také a víte čím to bylo ,po odsekání jsem zjistil že do betonu šla voda a tím pádem to šlo do dlaždic a vlhko a mráz dlaždice vypukaly,dolíky jak po kroupách,na vině byli prasklinky ve spárách a blbé plechování,na konec jsem musel dát i beton pryč,udělat novou izolaci,na ní zas novej betonek ve spádu,oplechování,na to jsem dal modifikovaný pás a položil dlaždice na gumové terče,od té doby mam klidje to skladba na sucho,voda odtéká,mráz nic netrhá,
Jestli budete delat novou neni na skodu skontrolovat oplechovani nebo ho uplne vymenit a udelat novou izolaci balkonu
No tak tohle už nechápu vůbec,je tam natažená ipa na ní je vrstva termoizolařní stěrky,oplechování je nové,zespádováno je to také,dlažba puká spíš uprostřed než na krajích,vyspárováno je to také.
Vy tam mate termoizolacni sterku? Nemela by tam byt hydroizolacni sterka?
doplněno 18.03.13 20:53:Ne nic se nedeje jen jsem se zlekl ze se to dela jinak nez to znam.
no,omlouvam se,hydroizolačni sterka.Ale myslim si,ze tady asi bude nekvalitni dlazba i když byla zakoupena ve stavebninach a měla byt mrazuvzdorna.Asi to budem zatim nečim zatirat,aby to nevypadalo tak blbe,jelikož se mě nechce zase dávat 10000 za novou dlažbu a nemět jistotu,že mě to neudělá zase,kdbych narazila zase na nějakej šmejd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.