Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průběh progr. myčky Wh.ADP6836

Od: tex* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

funguje správně myčka Whirlpool ADP 6836 jestliže program běží takto?

Zapnu (svíti čas cca 1h40) myčku a ta napustí vodu, přesně 10 min myje a pak aniž by vodu vypustila, tak se otevřou dvířka s tabletou, dopustí se další voda a probíhá mytí cca 50 min, pak dojde k vypuštění, oplachu a sušení. Myslel jsem, že by měla po tom prvním mytí 10 min vodu vypustit a pak otevřít dvířka s tabletou.

Ještě mě napadá, že by mohla myčka nějak "zkontrolovat" vodu po prvním desetiminutovém mytí a pokud by byla voda relativně čistá, tak by ji nevypustila a pokračovala v mytí po dopuštění vody + tableta.

Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Poslední větou jste si odpověděl. Ano, myčka zkontroluje čirost vody, podle toho vyhodnotí, zda je nutno napustit čistou vodu. Podobně je to i u praček.

doplněno 15.03.13 18:04:

Pračky se šestým smyslem se v té době už dávno vyráběly, takže i u vaší myčky to bude stejné.

tex*
hodnocení

ohneta:

dík za info. Myslel jsem, že zas tak chytrá nebude, páč ji máme asi 6 roků.

Dík Tex

hd*
hodnocení

0x

Dobrý den, dostala jsem tuto myčku od dcery (přestěhovala se a v novém bytě byla myčka již zabudovaná), ale bohužel už po stěhování nenašla návod. Nemáte náhodou k dispozici? Pokud ano, moc prosím zaslat nafocený či naskenovaný na mma@post.cz. Děkuji

@hd: Český návod na vaši myčku si stáhněte odtud: cesky-navod.cz/...

doplněno 17.03.14 10:57:

Tak jsem vám jej ještě poslal poštou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]