Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
na praní používáme bežně Ariel či Persil, nedávno jsme ale koupily Bonux 2 in 1 Color a máme s ním docela problémy. Většina prášku se nerozpustí a zůstane v dávkovači pracího prostředku. A když ten zbytek po praní chci vybrat tak zjistím že s něho je už skoro "kámen". Setkali jste se někdo s tímto problémem? Děkuji.
Nevím proč, ale stávalo se nám to taky, prášku jsme dávali akorát.
A když nezůstal prášek v dávkovací nádobce, tak ho byla spousta nerozpuštěného na prádle. . .
To mě tak nakrklo, že vozím z němeca 2 litrový tekutý prací prášek za cca. 60,- Kč, který vypere i to, co nevypral Ariel, Bonux, Rex, apod.
Navíc už nemusíme používat aviváž, protože prádlo po vyprání krásně voní.
Určitě ne, schválně jsem zkoušel dávat o hodně menší množství než obvykle. Je to záhada on se snad vůbec nerozpouští. Ještě jsem si říkal jestli jsme nekoupily nějaký prošlý ale datum expirace bylo nejspíš nahoře kde je prášek odstřižený.
doplněno 15.03.13 17:54:Tak jsem teď zkoušel jiný prací prášek a všechno v pohodě. Už jsem si začínal říkat jestli není něco s pračkou. Takže příště již tento prášek nekoupím.
Zdravím, bych to vyhodila, nebo bych z toho udělala před každým praním dávku tekutého prášku. Prostě dávku prášku rozmíchat ve vodě a takto připravené nalít do pračky. A víc nekupovat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.