Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chcel by som sa spytat kolko krat je mozne rozobrat a znovu zlozit plavajucu podlahu? Jedna sa o zacvakavajucu podlahu. Podlaha uz bola 2 krat rozobrana a znovu zlozena z dovodu poskodenia povrchu a vymeny lameli. Firma ktora ale podlahu polozila, zle vyrovnala podklad a na jednom mieste je stale boule, ktorej by som sa chcel zbavit. Potreboval by som tak podlahu znovu rozobrat a zlozit. Nechcem ale aby doslo k vacsej skode a pripadnym problemom v buducnosti s rozchadzajucimi sa lamelami.
Miestnost je velka cca 18 m2 a po zariadeni v nej nebude vela miesta na chodenie - teoreticky by sa nemuseli zamky rozchadzat, aj tak ale neviem ci je to dobry napad znovu podlahu rozoberat.
Dakujem
To mi je jasne. Ide mi o to ako velmi sa drazky pri rozoberani a skladani namahaju a ci je rozumne mat podlahu 3x rozobranu a zlozenu. Neviem ako velmi podlaha casom povoli, nemam s tym skusenosti. Preto uvadzam aj velkost miestnosti a vyuzitie (malo plochy na chodenie) pretoze neviem aky vplyv na rozchadzanie podlahy ma cas a bezna chodza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.