Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na polystyren, perlinku

Od: mimoreal* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chci natáhnout vnitřní omítku na polystyren /perlinku/
Nerozumím těmto materiálům a koupil jsem zatím 25kg pytel lepícího a stěrkovacího tmelu na fasádní systémy Baumax ale nevím, jestli jde o kvalitní lepidlo.
Přece jen je cena oproti třeba weber.thermelastik o polovinu nižší. Je taky kvalita horší? bude se drolit,
nebo bude výsledek dlouhodobě kvalitní? A ještě jeden, možná hloupý dotaz: dají se tyto dvě značky smíchat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Dovnitř to je asi jedno. Nižší cena bude vyvážena možná "horší prací" s materiálem, ale ne výslednou kvalitou.

Ale nemíchal bych to, raději, klidně bych ale natáhnul půlku jedním lepidlem a pak pokračoval jiným...

Nebo je nižší cena jen díky marketingu!

mimoreal*
hodnocení

jde asi o 25m2 tak koupím ještě dvě levné a jednu dražší třeba kolem oken aby se s tím líp dělalo..

pokud teda výsledek neohrozím :)

hop®

S tou levnější se asi víc nadřete, ale pravidlo to být nemusí, někdy levnější "záležitosti" fungují lépe než ty dražší. Ja jsem zvyklý na jednoho výrobce a u většiny materiálů v zedničině tuto značku preferuji. Ale netvrdím, že jiná značka je méně kvalitní, A cena není rozhodující, jak bylo napsáno...

Ale na tom, abyste raději nemíchal dva materiály v jednom kýblu trvám! ;)

vaclavvaclav*
hodnocení

0x

Překvapuje mě, že zateplujete. - dáváte polystyren zevnitř bytu. Chtěl jsem toto také dělat, ale odborník mi to nedoporučoval s tím, že z venku bude zdivo promrzat a pod polystyrenem se bude tvořit vlhko a zeď bude plesnivět.

Raději si to ještě ověřte.

mimoreal*
hodnocení

Nenapsal jsem, že jde o zahradní chatku :)

hodnocení

0x

bez obav toto je vhodné lepidlo..

Nelze rovnat nějaké lepidlo s nějakým lepidlem jen podle ceny..

mimoreal*

Díky všem za rady, moc mi to pomohlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lepidlo na perlinku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]