Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna skel v plastových oknech

Od: mysak* odpovědí: 3 změna:

Náš dům se stavěl před 18 lety a skla v plastových oknech odpovídají té době - dvojsklo, ozdobná mřížka, plyn je dávno fuč a prostupující chlad je poznat.
Uvažuji o výměně skel, do rámu se ale trojsklo nevleze. Firmy inzerují speciální dvojskla např. HEAT MIRROR či podobně. Nemáte někdo zkušenost či neporadíte? Dík.

Myšák

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

duke*
hodnocení

1x
Měnil jsem skla ve střešních oknech, byl jsem limitován tloušťkou pouhých 16 milimetr . Proto jsem zvolil plnění kryptonem , který je dražší ale má lepší U. Skla jsem si nechal u firmy Izolační skla a.s. Pustiměř. Poptejte u firem kde vyrábí skla. Váš problém budou jistě i rámy, které pak budou zřejmě výrazně chladnější oproti novým sklum.

jabraka*
hodnocení

0x

Heat Mirror je sklo,kde je jedno sklo nahrazeno speciální odrazovou folií.Jen prostup tepla,tepelná vodivost se nedá snížit plastovou folií.Okno má dobré vlastnosti proti úniku tepla vyzařováním,ale to nenahradí dvojitou vrstvu spúeciálního plynu.

JABRAKA

frantisekpetru*

Ale vždyť tam je dvojitá vrstva plynu, nebo se pletu?

doplněno 12.03.13 21:58:

izolacniskla.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]