Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné dodělat WC?

Od: hrasek007* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli je nějaky možnost udělat v garsonce WC když tam je pouze odpad na vodu a ohledndě staří baruku není možnost natahnout odpad na wc je mimo byt :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

napadá mě jedině přečerpávající wc,to by to rozmělnilo,ale ted jde o stav odpadů,mala trubka se zanese,zkusil bych to vyřešit chemické wc nebo tahle přečerpávačka,nic jiného mě nenapadá,nebo kopat trubky,jímka

vlasatec*
Precerpavaci wc a na velkou velkou chodit radši na chodbu :)

hodnocení

0x

Jak vypadá ten odpad na vodu? Jak silný je svislý sběrač? Pokud dostatečně, šlo by se na něj napojit. Samozřejmě jen v případě, že WC chcete mít hodně blízko místa, kudy odpad vede.

kolo*
hodnocení

0x

Z praxe vím,že na WC postačí i 50 mm trubka na odpad.Samozřejmě se tam pak nemůže házet kupa toaletního papíru.Ale to hov... vezme i ta padesátka trubka.Samozřejmě je to nouzové řešení ale jde to.I když pak třeba stačí půlka švestky hozená do WC a je o srandu postaráno.

jabraka*

Nehledě na to,že se po čase usazeninami průměr o 1 cm zmenší.

JABRAKA

kolo*
hodnocení

0x

Mám 150mm trubku plast 15 let a usazeniny jsou minimální

No, ono 150 mm a 50 mm je dost podstatný rozdíl...

ladaadal*

No s 50kou trubkou tam můžeš dát maximálně mušli. Rozhodně ne mísu.*zed*

pokud se použije přečerpávací nádržk wc,nebo se dokonce dělají kompletní záchody se zabudovaným drtícím systémem bez problémů to připojí- například požadavek výrobce-

Výtlačná potrubí Průměr 22/25/28/32/36/40

Grundfos SOLOLIFT2 WC

ladaadal*

Pajo u tohohle jo, ale kolo to podal tak, jako by to stačilo na běžný záchod, což je blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]