Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , chtěl jsem se zeptat . Měli jsme u rod. domu plot ten jsme zbouraly a ted by jsme tam chtěli na tom místě co byl plot postavit vjezdovou bránu . Budem muset mít stavební povolení nebo jen ohlášení, a nebo nehlásit to nikde . Děkuji za odpovědi .
Jak psali nademnou "Kde není žalobce, není soudce"
Znám i případ tady nedaleko, nakoupili materiál, pak šli ohlásit a ejhle, spadá to do nějaké chráněné oblasti, určili jim typ plotu a koupený materiál byl k ničemu. Přitom ten starý plot tyto požadavky taky nespňoval a kdyby ho opravili, tak se vzhled v zásadě nezměnil a nikdo si toho ani nevšimne
Za mě tedy postavit a neřešit.
I já jsem nedávno řešil to samé. Když jsem se začal ptát co můžu udělat a jak, tak mně přešla chuť dělat vjezd od domu. Jestli mohu poradit, tak se nikoho neptejte a udělejte vjezd, tak jak Vám radí i ostatní. Musíte to udělat rozumně, ne aby vjezd poutal pozornost při vjezdu do Vašeho města.
Zkontrolujte si, kde kopete sloupky, ať pod nima nic není, voda, plyn potrubí, kabely- pokud na něco trefíte, tak je problém, to bych opatrně zaházel a kopal vedle. Pokud tam máte starý vjezd, zpravidla stačí vyškubnout starý sloupek a upravit díru. Osobně nic nehlásím a už vůbec nikde o nic nežádám, ale starám se, ať je to umístěno na správném místě a po dohodě se sousedy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.