Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění koberců firmou PENGUINCZ

Od: marry007 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Chci se zeptat, zda-li máte někdo zkušenost s čistěním koberců firmou Penguin cz? Jde mi o to, aby z koberce nebyla po vyčištění "hadra", respektive aby se nezvlnil. Nebo máte někdo zkušenost s vyčištěním koberců firmou, kde byl výborný výsledek? NECHCI domácí čištění vysavačem. NEJDE mi o vyčištění skvrny, ale celého koberce!

Děkuji všem, přikládám i obrázek

Čištění koberců firmou PENGUINCZ

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Čištění koberců a čalounění provádíme už mnoho let.Dá se říci,že s kvalitním strojem a čistícím prostředkem je čištění bezpečné a perfektní.Jde o to,aby prací roztok nebyl nasáknutý zbytečně do hloubky koberce a jeho čistící síla a účinnost byla dostatečná na uvolnění nečistot.Pak následuje odsátí vody s nečistotami silnou vývěvou.Po třech hodinách se běžně na námi vyčištěný koberec může vstoupit bosou nohou.POKUD SE VYSKYTNOU NEIDENTIFIKOVATELNÉ SKVRNY,ČISTÍME JE INDIVIDUÁLNĚ.

JABRAKA

marry007
hodnocení

Děkuji za odpověď, mohu se zeptat na odkaz na vaše webové stránky či nějaké bližší informace? Případně kde sídlíte?

jabraka*

Čištění na Berounsku,Lounsku,Rokycansku.Odkaz přes poštu.

JABRAKA

ifkali*

Čalounění potřebuji vyčistit taky, ale jsem daleko od Vás, škoda.

Mám 4 křesla, které jsem naivně koupila v domnění, že to půjde lehce čistit...Potah nejde sundat, je to přímo na křesle, ted´ bych to už nekoupila. Jsem to zkoušela i práškem Vanish na koberce a čalounění -to je čištění na sucho, apilkace, působění a vyluxovat.

Výsledek k ničemu.

doplněno 09.03.13 19:52:

Jabraka-děkuji.

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus se zeptat na firmy,používající systémy Kärcher.Měli by zajistit podobnou kvalitu.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]