Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji na stůl skleněnou desku o velikosti 104 x 57 tloušťky asi 3 - 4mm se zeleným nádechem v hraně. Nějaké tvrdé sklo, které se používá na skleněné stoly (i když bude v mém případě ležet na dřevěné desce). Samosebou opracovat hrany a zabrousit je.
Věděl by někdo, kolik mě to asi bude stát? Stačí odhad, zatím jsem sklenáře nikdy za život nepotřeboval...
Díky za rady. Samosebou v pracovní dny nějakému ve svém okolí zavolám a domluvím se. Zde mi jde jen o cenový odhad, kdyby někdo tušil, abych se mohl případně připravit na nějakou částku.
Cca před 2 roky sklo na stůl 6 mm 60 x 60 cm kolem 500,00 Kč. Na sklo 3 mm si nepostavíte ani hrnek s kafem.
doplněno 09.03.13 16:39:Na čistě skleněné stoly (bez dřevěné desky) se používá sklo tvrzené. To se ale nedá řezat, takže by muselo být vyrobené přímo na míru. Cena by asi ale byla trochu jinde.
Díky, vezmu teda těch 6mm. Šlo mi hlavně o to, jestli se vejdu do 1000kč nebo do 2000kč.
Měl jsem na psacím stole z bývalého obývákového skleněného stolu desku a na té jsem měl počítač, pájel, kutil a vydržela 5 let a pak jsem nějak silně utáhl svěráček a rup... :D
Rozhodně neplánuji tam dát PVC lino a podobné podložky. Prostě chci zase sklo.
doplněno 09.03.13 18:18: svěráček a jen lehce jako vždy ...
3mm sklo je okenní,pak ještě bývá sklo 4 mm,ale i to je na stůl slabé.Ideální je 5 mmFloat je třeba zabrousit hrany.Na dřevo je třeba podložka,ideální je PVC tapeta s krajkovým dekorem,udělá stůl parádní a není tak náchylný k prasknutí,když se na něj sedne.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.