Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plast.výpustný šroub sekačky AL-KO

Od: kubinec® odpovědí: 5 změna:

prosím vás, nemáte někdo náhodou jeden volný výpuytný šroub do sekačky ALKO s motorem tecumseh

ten plastový šroub se prostě rozpadl, a v obchodech kde prodávají sekačky takové šrouby vidí poprvé

díky za tipy nebo radu jak jej nahradit a dolít oil a konečně začít sekat

šrob měl pravděpodobně jemný závit,ale nevím to jistě

poněvadž šroub z jiné sekačky s motorem BS nepasuje, tam je jiný závit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co značkový servis? V nejhorším půjde závit pretocit a sehnat obyčejný šroub :)

hodnocení

0x

Vemte kus rozpadlého kde je závit k soustružníkovy ze silonu nebo teflonu vám vytočí jinný .

hodnocení

no právě, to mě také napdlo, jenže já nemám ani ten kousek, jen vím, že tam byl jemný závit :(

smarja pokud se vam zrovna nevali po stole zavitove měrky tak vemte šupleru, změřit díru, skočit do železářství a koupit jemnější závity pokud to neni klasický.. myslim že to není tak brutalni investice.. a pokud by tam měli stejně dlouhy šroub tak by se to dalo použít místo zátky

hodnocení

jeste jsem nevidel, že by měli v běžném železářství šruby s jemným závitem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]