Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holici strojek na svetry

Od: ddasa* odpovědí: 3 změna:

Zdravim Vas-nevite,kde sehnat takovy ten holici strojek na stvetry? :) Proste na ty cucky co jsou po vyprani vetsinou na pletenych nebo upletovych oblecich.Mate nekdo s tim zkusenost,ze to opravdu funguje a nejsou jen vyhozene penize a dalsi kram do baraku-dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111*
hodnocení

0x

jako odžmolkovač? třeba v elektru...

ddasa*
hodnocení

je mozne,ze se to jmenuje-odzmolkovac-dekuji vim,alespon spravny nazev a co- nevite- funguje to?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Jmenuje se to odžmolkovač nebo odstraňovač žmolků.

Měla jsem na baterie, a od Ježíška jsem dostala do zásuvky - raději volte ten zásuvkový, je sice dražší, ale vyplatí se, když nemusíte dokupovat stále baterie. Já mám takový velký SOLAC, stál kolem 500 Kč a jsem spokojená. Jen musíte dávat pozor a moc netlačit, jinak se Vám na svetru udělá dírka.

Mám tento: odstranovace-zmolku.heure/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]