Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, na chalupě máme kalové čerpadlo a řešíme jak k němu napojit tlustou hadici. K čerpadlu máme plastovou spojku (viz obr.), která je z jedné strany přišroubovaná k čerpadlu a z druhé strany to momentálně řešíme tak, že do té spojky strčíme hadici. Už se nám několikrát stalo, že hadice z té spojky vypadla... Našel jsem staré šroubení (viz obr.), které by k tomu asi bylo ideální, ale má malý vnitřní průměr... Už jsem navštívil dvoje železářství a hobby market, ale nic jsem nenašel. Prosím Vás, co s tím nebo kde sehnat? Díky
Ano, ale kupovat to přes internet se mi moc nechce - takhle na dálku nepoznám, jestli ty rozměry odpovídají, raději bych to viděl na vlastní oči. Nevíte, kde se to dá v Praze sehnat, abych si to v klidu změřil a tak?
Asi se budete divit,ale já vlastním doma přímo toto šroubení i s redukcí na 1coule hadici a nepotřebuji to.Já totíž to koupil v obi podle oka na svoje čerpadlo a až doma jsem zjistil,že jsem se spletl v průměru 45mm je pro mě moc,ale protože jsem domácí kutil,tak nic nevyhazuji,takže to mám i když vím,že to nikdy potřebovat nebudu.Nemáte náhodou chalupu na LIBERECKU.Ptám se proto,že není problem vám to darovat,pokud vám nebude vadit to,že je to s umělé hmoty,ale je to přesně ono a nepoužité.
S pozdravem SAMOUK
Potřebujete převlečnou matku s hadičníkem podle vašich rozměrů je to 6/4" převlečná matka a teď jde o to jakou máte hadici bude asi 1" nebo 5/4" .Šestičtvrtka matka na coulovou hadici se nedělá.Je 6/4" a hadice 5/4" nebo 5/4" a 1" hadice.Potom by jste musel ten vývod z čerpadla zredukovat.Když se vtom nevyznáte vemte čerpadlo do vodoinstalatérské prodejny i s kouskem hadice a oni vám to poskládají .Má to jednu výhodu že nebudete kupovat to co nepotřebujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.