Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trouba se vypíná

Od: mz* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,naše horkovzušná trouba se nám při pečení často sama vypíná,je to od té doby co jsme ji uvnitř čistili speciálním čistidlem na trouby.Nevíte,prosím někdo čím by to mohlo být?Je možné,že při čištění jsme něco porušili a může to být příčinou vypínání trouby?Vyměnili jsme již těsnění,ale problém stále trvá.Děkuji Vám,za případnou radu.S pozdravem Michal Z

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Moje trouba má vedle tělesa čidlo které po rozžhavení tělesa přepne větrák na vyšší otáčky. Když se vyhřál šroubek a čidlo se pohnulo, chovala se trouba stejně jako vaše. Taky při pečení pro nic za nic vypínala. Umím si představit že váš agresivní detergent rozpustil špínu která zatekla do podobného čidla ve vaší troubě a po zaschnutí ho zablokovala.
Bohužel to budete asi těžko hledat když nevíte co hledat.
doplněno 05.03.13 12:24: A můj popis by vám nijak nepomohl protože mám KÜPPERSBUCH a to není na našem trhu zrovna běžná značka.

gxorg*
hodnocení

0x

vypíná jak?

co je to za typ?

mz*
hodnocení

vypíná při vyšší teplotě nad 200 stupňů,typ ardo vestavěná,jistič to nevyhazuje,jen trouba zhasne.Znova ji nastartujeme jen vyhozenín-nahozením jističe.

asi to bude opravdu tím,že nám tam při čištění zateklo to agresivní čistidlo

gxorg*

JJ, to vypadá na nějakou poškozenou tepelnou pojistku :(

hodnocení

0x

co to je presne vypina? jakoze prestane pect , vyhodi jistic?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]