Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domek ze dřeva vs cena

Od: standoslaw odpovědí: 7 změna:

Ma nekdo zkusenost s stavbou vlastni silou Dreveneho domku ci chaticky.na kolik vas to prislo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Nejprve jsem vybetonoval sklepní vanu,je to na svahu,tak je to vykopáno ve stráni.Protože je tam hodně spodní vody,kopal jsem trativod po svahu a 2m od základů jsem musel vykopat 2 m hlubokou studnu, a z ní zase trativod ze stráně.

Sklep jsem obezdil uvnitř a na věnec jsem položil armované betonové panely Tím jsem získal základní desku a na ní tvořil dřevěnou konstrukci trámů.Na to sbíjené vazníky a prkénka na zakrytí.Pak jsem teprve budoval stěny a terasu .

JB

Domek ze dřeva vs cena

jabraka*
hodnocení

0x

Postavil jsem vlastní silou chatku v zahrádkářské kolonii 6x6 m podsklepenou.Na vyzdění sklepa jsem použil bouračku z továrního komína,na obklady kyselinovzdorné dlaždice z bouračky podlahy galvanovny,stropy betonové panely-odpad z panelárny,kostru chatky trámy 12 x 12 z bednění strojních míchaček.Prkna z vagonu,podlahy ze starých regálů,vnitřní pobití z ruských beden,falcovaných modřínových,polystyren drcený mezi stěny.Dá se říci,že mě ta chatka stála jen odvoz materiálu.Pak jsem potřeboval základy,cement z odpadů cementáren.Vápno- odpady z vápenky.Střecha je přikrytá PVC folií,z podlahových krytin u nás v paneláku.

JABRAKA

standoslaw
hodnocení

Je mozny aby jsi pridal foto?

standoslaw
hodnocení

Jak by jsi resil zakl.desku kdyby jsi nedelal podsklepeni?

luke237
Levnejsi nez zakladova deska jsou zakldove kuly: Založení stavby -/...
srandoslaw

Hezky domek, prectu si info na web strankach.

luke237
Kdyz prohledas zdejsi Poradnu (klicove slovo "drevostavba"), tak najdes nekolik zajimavych otazek a odpovedi. Nebo zkus " Google - drevostavba" .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]