Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka neodstřeďuje, neodtéká voda

Od: mellissanda odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

vlastníme pračku LG WD 123491 TD a z ničeho nic nepřestala odtékat z pračky voda. Pračka ani neodstřeďuje. Zkontrolovala jsem hadici a vše je v pořádku. Vyndala jsem i filtr, který u této pračky, řekněme, nevypadá jako filtr. Má to jen takový uzávěr na šroubování a za ním není vůbec žádné sítko nebo tak podobně, co by člověk čekal. Prostě se to odšroubuje, vyteče zbytek vody a za tím nic, jen otvor. Jakmile jsem vše vrátila zpět a zkusila něco vyždímat, vyždímalo se to a voda v pohodě odtekla. Ale při další várce se vše vypralo a při ždímání v pračce zůstala zase voda.

Nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným? Nebo nemá tip, co by se dalo udělat, zkontrolovat, ještě před tím, než zavoláme opraváře?

Díky za postřehy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mellissanda
hodnocení

Nutno dodat, že to jistě není kvůli špatnému rozmístění prádla. Zkoušela jsem tam vložit i dva hadříky a pořád nic. :/

vosikac*
hodnocení

0x

Zkontrolujte,není-li ucpaná odtoková hadice... měl jsem to tak kdysi ;)

mellissanda
hodnocení

Ta je v pořádku, voda z ní vyteče.

ovczaak*
hodnocení

0x

Neznám tuto konkrétní pračku,ale za tím filtrem bývá čerpadlo.Při troše šikovnosti jde vymontovat,rozebrat a složit zpět.Bývá na dvou šroubech,dvou hadicích a konektoru.Tam bych hledal.Cizí předmět,vodní kámen anebo prostě spálené.

figurek*
hodnocení

0x

pračka Fagor nám zničeho nic přestala vypouštět vodu. Pak jsme si všimli a v návodu vyluštili, že na panelu je tlačítko, které při určité kombinaci s ostatními tlačítky vypouštění vody zablokuje. Nemáte doma něco podobného?

mitzio
hodnocení

0x

Tohle se nám nedávno stalo taky..manžel vyčistil filtr a stejně to nepomohlo.nakonec jsem vzala ocet,nalila ho do pračky a zapnula program na vyvářku..A od té doby je zase klid a pračka zase odstřeďnuje a voda bez problémů odtéká..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]