Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotle thermona - ANO? NE?

Od: kiznoh740* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny co bydlí a topí na plyn. Máte někdo zkušenost (i né osobní) s plynovýmikotli českého výrobce Thermona?

Brát? Nebrat? Proč? díky :o)*palec*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Thermona je dobrá volba budete spokojen

kiznoh740*
hodnocení

Díky za tip, máte zkušenost? nebo nějakou referenci?

hodnocení

0x

Dobrý večer, Thermonu mám, 14XZ, používám druhou zimu, zatím jen na ohřev topení. Čekám, až klekne el.bojler, ten pak na kotel dopojím na zimní provoz. Cena kotle přijatelná, funguje zatím spolehlivě a bez závad, servisních techniků je u nás celkem dost. Dříve jsem měl Destilu 12kW, po 25letech byla ještě dobrá, ale vyměnil jsem za nový kotel. Takže já doporučuji.

kiznoh740*
hodnocení

0x

A znáte někdo odezvu na kondenzační kotle? myslím řady KD a KDZ

díky

jeviel

Kondenzační kotle mohu doporučit. Co ale Thermona nevyřešila jsou její autorizovaní servisní technici.

Zkušenosti ze dvou rodinných domů: Když už technika seženete na telefon, tak ani dohodnutá schůzka nic neznamená.

15.1. 2013 při uvedení kotle do provozu zjištěna závada.

Dnes po tříměsíčních výmluvách na dodání dílu, nemoc v thermoně atd, měl technik přijet a kotel opravit.

Klasika: nebere telefon, na sms nereaguje. A nepřijel.

Takže kotle od thermony by byly skvělá volba, pokud by byl majitel zároveň technikem, co si ho případně bude servisovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]