Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení střechy hydroizolací?

Od: weka* odpovědí: 4 změna:

zdravím všechny...

mám starý šumperák ze 70let a řeším jeden problém...

při měření stropu od střechy jsem naměřil 60cm dutinu...

podle mého zkoumání jsem dospěl k tomu, že je nahoře škvára a ještě něco měkkého, takže dutina není prázdná, ale je v ní popsaný materiál...

otázka zní takto...

udělat do střechy otvor a do prostoru se podívat a pak řešit buď zafoukání vzduchové mezery(pokud tam bude místo)

a nebo volit hydroizolaci a do střechy dělat díru nemusím...?!

podle mého tam nebude moc místo pro zafoukání izolací a hydroizolace by splnila zřejmě mé očekávání..

jedná se mi hlavně o zateplení střechy, což u hydroizolace nevím, jestli dokáže i zateplit..?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mili3478*
hodnocení

1x

Tady nema smysl popisovat jak se zatepluje plocha strecha ,nedelejte si to sami ,mohlo by se vam to prodrazit ,muzete nadelat vice skody nez uzitku,zavolejte si nekoho kdo se tim zivi,rad bych poradil nebot jsem z oboru ale chtelo by videt strechu pokud to nedelate tak to nechte odbornikum

weka*
hodnocení

já to odborníkům nechám, jen mě zajímal způsob, který by pro mou situaci byl nejlepší...

hodnocení

0x

hydroizolace určitě nezateplí strop.

Zateplení vodorovné střechy je mnoho způsobů..

doplněno 03.03.13 17:07:

já vůbec nevím jak máte složení stropu, nejlépe by bylo pozvat někoho na místní šetření. Pokud bude zateplení pod hydroizolací, musí být taky odvětrání...

google.cz/...

zkuste oslovit firmy z okolí...

doplněno 03.03.13 19:55:

pokud nechcete odbornou firmu, když si nevíte rady, musíte zde dát více informací, fotek a podobně..

Copak lze na dálku poznat jak to tam máte uděláno,

třeba jsem v pátek na stavební výstavě pánovi navrhnul řešení, na položení čedičové vaty a zakrytí šikmou střechou z plechu. To jsme si ale malovali etaily a rozměry...skoro hodinu...víte kolik možností jsme probrali?

weka*
hodnocení

a jakým teda?poraďte?

meziprostor mezi stropem a střechou není velký...jestli tam bude 15čísel tak to bude moc...podle mé sondy(vrtačka s dlouhým vrtákem):-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]