Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny
jsem z Havířova...
včera jsem ladil antény na střeše...jednu mám na lysou horu a druhou směrem na ostravu hošťálkovice, ale tv pohoda,smíchov apod nemůžu naladit?!
antény jsou staré dobré komunistické velké paraboly...mám tam různé antenní zesilovače slučovače apod a chytám veškeré poláky a naše programy, kromě těch nových...i očko chytnu...
kde může být chyba?už jsem s anténou šteloval a nepodeřilo se!
hostalkovice ti jsou napytel , mux4 vysila z ostrava lanova /hladnov/ , a pokud nemas dobrou antenu se zesilovacem tak nic , stejne jak rodice v Karvine si na mux4 ani s antenou a zesilovacem nachytnou , ja ve stonave a to jsem na kopci take nic. Proste mux4 je pro par lidi z ostravy a zbytek banan , je to k smichu... i.iinfo.cz/... tady vidis ze jen se zesilovacem
Staré dobré antény jsou na draka,většinou bývaly na příjem druhého programu,úzkopásmové.Potřebuješ širokopásmovou,aby měla malý útlum v celé šíři pásma celého multiplexu.Pak není nutný zesilovač.I ten by musel být bez útlumu v celé šíři frekvencí muxu.Pak není co štelovat.Jen nasměrovat na nejbližší vysílač.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.