Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Signál?nechytím pohodu atd

Od: weka* odpovědí: 3 změna:

zdravím všechny

jsem z Havířova...

včera jsem ladil antény na střeše...jednu mám na lysou horu a druhou směrem na ostravu hošťálkovice, ale tv pohoda,smíchov apod nemůžu naladit?!

antény jsou staré dobré komunistické velké paraboly...mám tam různé antenní zesilovače slučovače apod a chytám veškeré poláky a naše programy, kromě těch nových...i očko chytnu...

kde může být chyba?už jsem s anténou šteloval a nepodeřilo se!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
tvfreak.cz/...
To že chytáte óčko je pěkný ale s Pohoda atd to nemá nic společnýho. Pohoda je multiplex 3 zatímco Óčko je mux 4
Na výše uvedených stránkách si najedete kanál na kterém má být mux 3 Ten naladit přes ruční volbu kanálu v televizi a točit anténu podle ukazatele síly signalu.

hodnocení

2x

hostalkovice ti jsou napytel , mux4 vysila z ostrava lanova /hladnov/ , a pokud nemas dobrou antenu se zesilovacem tak nic , stejne jak rodice v Karvine si na mux4 ani s antenou a zesilovacem nachytnou , ja ve stonave a to jsem na kopci take nic. Proste mux4 je pro par lidi z ostravy a zbytek banan , je to k smichu... i.iinfo.cz/... tady vidis ze jen se zesilovacem

jabraka*
hodnocení

2x

Staré dobré antény jsou na draka,většinou bývaly na příjem druhého programu,úzkopásmové.Potřebuješ širokopásmovou,aby měla malý útlum v celé šíři pásma celého multiplexu.Pak není nutný zesilovač.I ten by musel být bez útlumu v celé šíři frekvencí muxu.Pak není co štelovat.Jen nasměrovat na nejbližší vysílač.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]