Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych touto otázkou požádat čtenáře o radu.Zakoupil jsem si garsonku a protože tam nejsou vstupní dveře podle mých představ,chtěl bych provést jejich výměnu. Nevím na jaké dveře a firmu je spolehnutí?-adisl-
Když jsem se v OBI ptal ,zda ty pěkné dveře co tam mají za 15-20.000,- jsou bezpečnostní, bylo mi řečeno, že ne, tak jsem prohlásil, že to si radši koupím bezpečnostní, když mi ta parodie na prodavače sdělila, že "no ale za ty dáte 20.000,-Kč" tak jsem se mu vysmál do obličeje a odvětil "vždyť ty vaše stojí stejně". Chlap nevěděl co má říct, tak s otevřenou pusou po několika vteřinách vymazané paměti naběhl jak čerstvě restartovaný Windows, otočil se a dělal, že má moc práce. Osobně mě tahle otázka také zajímá, samozřejmě, když bezpečnostní dveře, tak vyměnit logicky i furta a hlavně aby to nedělal nějakej fušer pěnou, jak jsme tady již mnohokrát viděli a na vlastní oči viděli. :D
Ono nejde jen o dveře.Musí mít pro bezpečnost také zakotvení ve futrech.Proto několik firem na netu nabízí dveře a konkrétní montáž.Ale já bych dal přednost viditelné firmě,která má dobrou pověst a slušnou cenu.Bylo by dobré se poptat okolo,u koho se kvalitní dveře objeví a fungují.
JABRAKA
Když už nové, tak raději bezpečnostní, když už je byt Váš. Firma Next je velmi dobrá, ale jako firma většinou instalujeme dveře od firmy Kareš, někdy provádíme i jejich instalaci a seřízení. Pokud ale mají mít bezpečnostní dveře svůj význam i pro pojišťovnu a slevu na pojistném, je někdy potřeba vyměnit i zárubně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.