Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jsou nejlepší vstupní dveře

Od: adisl* odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych touto otázkou požádat čtenáře o radu.Zakoupil jsem si garsonku a protože tam nejsou vstupní dveře podle mých představ,chtěl bych provést jejich výměnu. Nevím na jaké dveře a firmu je spolehnutí?-adisl-

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Dveře si můžeš pořídit podle své kapsy v rozsahu 5000 - 50000.Zavolej si firmu JAP a oni ti dají nabídku.

JABRAKA

hodnocení

0x

Záleží, jaké chceš. Pokud chceš bezpečnostní, doporučuji od firmy ADLO.

http://www.adlo.cz

repkin*
hodnocení

0x

Když jsem se v OBI ptal ,zda ty pěkné dveře co tam mají za 15-20.000,- jsou bezpečnostní, bylo mi řečeno, že ne, tak jsem prohlásil, že to si radši koupím bezpečnostní, když mi ta parodie na prodavače sdělila, že "no ale za ty dáte 20.000,-Kč" tak jsem se mu vysmál do obličeje a odvětil "vždyť ty vaše stojí stejně". Chlap nevěděl co má říct, tak s otevřenou pusou po několika vteřinách vymazané paměti naběhl jak čerstvě restartovaný Windows, otočil se a dělal, že má moc práce. *smich* Osobně mě tahle otázka také zajímá, samozřejmě, když bezpečnostní dveře, tak vyměnit logicky i furta a hlavně aby to nedělal nějakej fušer pěnou, jak jsme tady již mnohokrát viděli a na vlastní oči viděli. :D*zed**bzum*

jabraka*
hodnocení

0x

Ono nejde jen o dveře.Musí mít pro bezpečnost také zakotvení ve futrech.Proto několik firem na netu nabízí dveře a konkrétní montáž.Ale já bych dal přednost viditelné firmě,která má dobrou pověst a slušnou cenu.Bylo by dobré se poptat okolo,u koho se kvalitní dveře objeví a fungují.

JABRAKA

hodnocení

0x

obyčejné dveře Sapeli

bezpečností od firmy Next

hop®
hodnocení

0x

Když už nové, tak raději bezpečnostní, když už je byt Váš. Firma Next je velmi dobrá, ale jako firma většinou instalujeme dveře od firmy Kareš, někdy provádíme i jejich instalaci a seřízení. Pokud ale mají mít bezpečnostní dveře svůj význam i pro pojišťovnu a slevu na pojistném, je někdy potřeba vyměnit i zárubně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]