Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapravení ostění oken interier

Od: marwei* odpovědí: 1 změna:

Ahoj chtěl jsem se zeptat jak nejlépe zapravit okna z interieru. Mám hrubou stavbu z Porfixu od lonského podzimu namontovaná okna elektrina hotová a chystáme se na omítky... Jak nejlépe postupovat? pěnu kolem oken zaříznout rovno s rámem a našel jsem nějaké apu lišty bylo by to dobré řešení? nikdy jsem s tím nedělal

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Záleží, jak máte stavěný dům, jestli ho máte různě paropropustný apod. Já ve starém cihlovém domě pouze zaříznul pěnu, doházel, popř. dozdil velké díry, pak jsem vzal 10cm polystyren, nařezal a natvaroval podle osekaných zárubní kolem oken, přilepil lepidlem, přejel perlinkou, přes to dvě tři vrstvy štuku, hezky zbrousit a paráda, funguju již několik let a nikde žádná plíseň nic. Nikudy ani netáhne, takže si nemůžu stěžovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapravení oken

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]