Nejste přihlášen/a.
Dobrý de, máme v novém RD namontovaná plastová okna, dnes byl ráno velký mráz - 25 °C, fixní okno v obývacím pokoji mi najednou zevnitř začalo praskat. Jak prasklinou proudil teplý vzduch do meziokenního prostoru, praská víc a víc. Volala jsem na firmu od které okna máme a tam mi reklamaci nechtějí uznat, že prý se to nikdy nikomu nestalo, ale jinak než mrazem si to neumím vysvětlit. Prosím, má-li někdo zkušenosti s něčím podobným, ozvěte se a poraďte, mám hrůzu z toho, že budu zasklívat oken víc.
Děkuji předem za případné odpovědí. Renata
Spíš se hnul dům, pohyblivá křídla mají vůči rámu mezeru, tam to nehrozí. Ale to by asi praskla obě skla.
Nemáte pojištění domácnosti?
Jak již bylo výše psáno, vliv mrazu na sklo je vyloučený a opravdu se spíše jedná o mimořádný tlak na okenní rám. Tak že mráz ano, ale ne na sklo. Na konstrukci nad oknem či pod ním...
toto iste sa mi stalo,ked som bol na podnajme...bola to novo postavena bytovka,bol som tam asi tak rok a dva dni pred odstahovanim sa nam puklo sklo na balkonovych dverach a na okne..bolo to v noc..jak na potvoru...majstri to dosli pozret,jasne,ze ja som za to nemohol,povedali,ze stavba pracuje a sada...preto sa to udialo...ale aj tak mi je divne,ze to prasklo iba mne-bolo tam dokopy 24 bytov...
Prostě jste byl v místě zlomu, tady taky nepraskla všechna okna, ale jedno.
Odstrašující případ, co dokáže mráz bydlim.blogspot.com/... - pěkně dole. a to měl základ docela slušný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.