Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připravit byt na prodej

Od: youngman* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.

Získal jsem byt do kterého se nehodlám stěhovat. Byt je velmi zachovalý a čistý, ale netknutý rekonstrukcemi nikdy.

Přemýšlím tedy jaké práce se v takovém bytě provádí pro budoucí prodej? Myslím tím..když provedu například rekonstrukci koupelny, osadím okna a novou linku..nové podlahy...omítky... není to zcestné když neznám přání budoucího majitele, který bude např. velmi náročný a požaduje nadstandard? Nebo se takový byt zařídí obyčejně (ale kvalitně) a takový zákazník se pak hledá?

Nebo pouze provedu vymalování a nechám veškerou rekonstrukci už na fantazii budoucího majitele?

Děkuju a budu případně rád za Vaše rozumné tipy.

Pěkný večer

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Myslím,že pokud nebudeš prodávat vlastní práci,a necháš dělat rekonstrukci firmy,nevyplatí se to.Tento byt na nějakou dobu pronajmi .

JABRAKA

hop®
hodnocení

0x

Porozhlédněte se třeba po realitkách a inzerátech, za kolik se podobné byty pronajímají, v jakém stavu a jak vybavené, a zjistěte si, o jaký typ bytů je největší zájem. Protože investici do rekonsrukce budete pravděpodobně žádat zpět navýšením ceny. Myslím, že dnes jdou na odbyt spíše byty menší a levnější.

Podobné to bude i s prodejem. Spíše bych se z hlediska rekonstrukce zajímal především o stav vodovodního a kanalizačního potrubí, o stav a materiál elektrorozvodů.

Jen můj názor...

ovczaak*
hodnocení

0x

Můj názor - pokud byt chcete prodat,nemá smysl investovat do rekonstrukce.O tyto peníze se již nepodaří navýšit cenu bytu.

youngman*
hodnocení

Děkuju za vaše nápady/rady. Určitě se od nich "minimálně" odrazím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]