Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce. Po odtažení postele jsem zjistil, že je za ní v rohu od země na zdi plíseň (je lehce i v horním rohu). Jedná se o první patro zděného rodinného domu asi 80 let starého, nezateplený, zdi cca 80 cm, s plastovými okny (pravidelně denně větrám). Pod touto stranou pokoje je nevytápěná chodba.
V jiných místnostech se plíseň neobjevuje. Je to obývaný pokoj, takže moc nechci používat např. Savo, které tu bude "štípat" ještě několik dní.
Proto by mě zajímaly zkušenosti s Bio Repel - aktivní houbou proti plísni.
Nebo jakým způsobem by šlo zabránit další tvorbě plísní? Zeď je studená, ale ne mokrá, jedná se pouze o ten "nejvenkovnější" spodní i horní roh místnosti.
Kvůli financím není žádná větší rekonstrukce nebo zateplení možná.
Díky za případné nápady.
S Biorepelem mám jen dobré zkušenosti. namíchá se to do barvy a ta houba až 5 let dokáže vyžírat plíseň ze zdí.Mnoho našich známých si to také koupilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.