Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Whirpool - máte ji?

Od: pt® odpovědí: 12 změna:

Včera jsem prala a najednou pod pračkou voda. Takže budu muset koupit novou pračku, odkládala jsem to, protože ložiska byla hlučná, ale pračka prala. Jenže, teď, když teče, tak není jiné volby. Viděla jsem v letáku "Proton" pračky Whirpool, máte ji někdo? Nechci tu úzkou do hloubky, ale normální rozměry a plnit bokem, ne shora. Co milí rádcové poradíte? Děkuji za zkušenosti. - pt

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ano mam rok starou a nestezuju si , znacku jsem moc neresil , resil jsem spotrebu elektriny pracky , hlavne at ma 6ty smysl a digitalni ukazatel , jinak take cim vic otacek tim lepe vyzdime :) ... programy maji vetsina stejne skoro stejne , takze bych si pockal na dobrou slevu a koupil klidne znova whirlpoolku , dnesni pracky maji aquastop a aquasafe takze by se neco podobneho nemelo stat :)

pt®
hodnocení

"honz490", já vybírala z letáku "Proton", tam jsou dvě. Jedna má A+++ a 6 smysl idisplej a 1200 ot., druhá A++ a 6 smysl i displej a 1000 ot. Já stejně ždímám na 700, aby prádlo nebylo přemačkané. A děkuji za zkušenost. - pt

metallica*
hodnocení

2x

KOnkrétně značku whirpool mám ráda, mám lednici této značky, mikrovlnku,myčku,troubu a až trochu na lednici naprostá spokojenost ale ta lednice je i o tom že je vestavěná tak mi moc nevyhovuje uspořádáním ale byly jsme omezeni prostorem.

Pračku Bosch mám již 6 let a stále funguje dobře.

pt®
hodnocení

Já mám právě, lednici i pračku Candy, ale ta pračka nevydržela. Sušičku mám Zanussi, a ta je bez problémů. Takže jsem ráda, že máte se značkou Wirpool dobrou zkušenost. - pt

doplněno 26.02.13 18:36:

bylo pro: "metallica"

solenza*
hodnocení

2x

Také máme pračku Whirlpool a musím říct, že jsme s ni velice spokojeni. Máme AWE 2519. Je to sice vrchovka, ale jsme za ni velice rádi. Jinak na značku Whirlpool nedáme dopustit. Máme od Whirlpoolu přačku, mikrovlnku a mrazák a nikdy nebyl s žádným spotřebičem jakýkoliv problém.

pt®
hodnocení

"solenza", takže jste spokojeni s tou značkou, to ráda slyším, když jsou dobré zkušenosti. Snad jsem se rozhodla také dobře. - pt

hodnocení

0x

když Vám nevadí ohýbání se u každého vyndavání a plnění prádla dost k zemi, kupte boční plnění. Ja bych jej nechtěl. Mame wirlpool s horním.

pt®
hodnocení

"miramira", já nemám nikde místo, jen v kuchyni a pračku mám pod pracovní deskou, kterou jsme kvůli tomu zvedali o 3 cm, takže se ohýbat musím, ač nerada. A co jinak, jste s Wirpoolkou spokojeni? - pt

hodnocení

0x

candy mam mycku a moc spokojenost , no pokud neresite to zdimani a je tam 6smysl , digitalni ukazatel a A+++ :) tak neni co resit sel bych do ni , jeste maximalne pokud mate na chodbe tak jeste hluk pracky. Ale sel bych radeji do A+++ :) TED JSEM SE DIVAL NA LETAK A SEL BYCH DO TE NA PRVNI STRANCE , A+++ , 6SMYSL , 6KG , ODLOZENY START , mam predchozi model a spokojenost :)

pt®
hodnocení

"honz490", taky jsem o ní uvažovala, ale jsme jen dva, stačila by na 5 kg prádla a stačí i méně otáček, já i nyní používám jen 700 ot. aby nebylo prádlo zmuchlané. Jinak mám pračku v kuchyni. Tak mám na to ještě zítřek, pak leták končí. děkuju za radu. - pt

pt®
hodnocení

Tak už jsme pračku dnes koupili. Je to "whirpool awo/c 63201 pračka přední plnění". Tak už se na ni těším až ji přivezou. - pt

zbozi.cz/...

hodnocení

0x

Pračku Whirpool mám,v červenci jí bude už 13 let.Plnění shora a nikdy žádný problém,byla jsem s ní moc spokojená.Poslední dobou se u máchání zastavuje,že musím pootočit kolečkem o 1 zoubek a jede dále,takže si asi v brzké době opět pořídím tuto značku.Ve včerejším letáku Planeo Elektro byla zajímavá nabídka této značky za 7500,-tak se na ni koukněte,pokud máte tento obchod poblíž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]