Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podívejte se viz odkaz - snad z toho něco poznáte. Zdravím!
doplněno 05.06.16 21:30:Bohužel, český návod jsem nenašel. Ovšem, jsou tam i obrázky, na YouTube jsou nějaká videa a můžete zkusit i překladač Google (celé stránky nebo jen vět). Není zcela přesný, ale lepší než nic. A jinak - je jasné, že Vy máte měřič, ale sám o sobě Vám kvalitní vodu nezajistí, resp. je to jen informace (přístroj Vám neporadí, jak vodu vylepšit).
Ten přístroj není v angličtině,měří hodnoty.Podle netu ,je to přístroj na vyhodnocení škodlivých látek ve vodě.Jen je neumím vyhodnotit.Dostal jsem jej zadarmo,tak jsem myslel,že bych ho na bazén využil.Jak jsem psal,tchán kamaráda s nim méřil " kvalitu " vody v bazénu a měl vždy vodu čistou.Jak co dávkoval,jak se podle toho přístroje řídil,to už nezjistíme.Je tady spoustu šikovných a chytrých lidí,tak jsem se zkusil zeptat.Děkuji všem za odpovědi.Měřák asi hodím do sklepa a někdy se možná dozvím,jak jej využít.
U nás měříme tvrdost vody, jinde TDS. O kvalitě vody ani jedno nic nevypovídá. Akorát když je tvrdost vysoká, a je jedno, kterým přístrojem (v jakých jednotkách) ji měříte, tak bude náročnější na úpravu. 100 ppm je v pohodě, já mám ze studny 700 ppm. Aby v bazénu ale správně fungovala chemie, musí mít voda správnou kyselost - hodnotu pH (7.2 - 7.6). To můžete měřit obdobným přístrojem, nejlevněji asi z číny za pár dolarů. aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.