Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vrchní matraci

Od: jarm® odpovědí: 4 změna:

Mám v pokoji pro hosty starší válendy se třemi polštáři, které nejsou pohodlné a tlačí. Hledám nějaký nápad (kromě molitanu) jak každou válendu nahoře pokrýt nějakou vrchní matrací, pochopitelně slabou. Moje babička tomu říkávala čabraka, což dnes tomu názvu odpovídá jiné zboží.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

V Ikee, Jysku nebo podobných obchodech hledejte zboží pod názvem vrchní matrace.

doplněno 26.02.13 12:31:

Změna, vrchní matrace je to v Jysku, v Ikee krycí podložka.

uska*
hodnocení

2x

Nechala jsem si na míru udělat matrace pro hosty s dopravou zdarma. Není to molitan, je to tvrdší PUR pěna a matrace na válendu stojí kolem tisícovky. Jsou velice ochotní, za matraci na míru nebyl žádný příplatek a doprava zdarma. Koukněte na

grossmann-matrace.cz/...

stannda
hodnocení

0x

Vrchní matrace v jysku (mnoho rozměrů) doporučím- sám mám 2ks po 1350kč/ks a spokojenost.

jankkaa
hodnocení

0x
Chránič matrace nebo vrchní matrace, jak píši přede mnou. Jednak to trochu změkčí pružinovou matraci, kterou mají, ale také se to lépe pere a čistí. Hodím to jednou za čas do pračky a je hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]