Nejste přihlášen/a.
Poradite někdo jak na to? Schodiště v rod domku máme dřevěné takové ty hrubší stupnice,už se nam tam vytráci lak a tak jsem zvažovali jestli se to lakováni neda něčím nahradit...aby ten povrch těch schodu vypadal jak plovouci podlaha.Díky za radu
My taky přemýšleli o lakování, ale byl problém s častým používáním, takže by se muselo lakovat v odstupu stupeń po stupni. Nakonec to vyřešil nákup nalepovacích půlměsíců. Schody jsou jak nový, nekloužou, hřejou a na dalších 10 let mám vystaráno.
Nalepovací půlměsíce znám,ale není nad čisté dřevo.Lakovat v odstupu? To nevím proč,obrousím,zatmelím pokud je to nutné ,vysaju a lakuju odvrchu dolů.Dnes laky schnou docela rychle a za jeden den můžete hodit dvě až tři vrstvy laku.Já si myslím že jeden den bez schodů se dá vydržet nebo den předem obrousíma nachystám a druhý den lakuju.Ale neznám doovní situaci tazatele.
Tak když už, tak pořádný lak a ten ti za hodinu nezaschne. Nějaký vodou ředitelný a do hodiny schnoucí sr...ky - to už to radši nechám tak, jak to je. Zbytečná práce a vyhozený peníze. Navíc u mě jde o jediný přístup do celého bytu, takže bych si musel najmout hotel pro rodinu a psa. Byl jsem stejného názoru (dřevo,dřevo,dřevo) - prdlajs. Od té doby, co tam mám ty půlměsíce už bych dřevěný schody nechtěl. Klouže to, odírá, vzhledu to nijak extra nepřidá, protože to má každý trouba, naopak, vzhledem k dřevěnému obložení se to celkově opticky nabouralo a nevypadá to, jak když člověk leze do nalakovaný rakve.
Polyuretanový lak,dvousložkový lak,lodní lak,nitro lak,pochozí lak,atd atd.nepsal jsem za hodinu ale za den.Psal jsem že neznám dispozici bydlení a tak nemůžu posoudit zda-li ty schody může na den oželet.
To by se musel vyjádřit tazatel. Já to převracel ze všech stran, ale na nic kromě hotelu jsem nepřišel. Bydlíme nahoře celá rodina a pes. Kdyby bylo kudy opřít žebřík, tak do toho klidně jdu, ale takhle leda oknem. Jinak jsi ale psal za den dvě až tři vrstvy, což ani jeden ze jmenovaných neudělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.