Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přistavení kontejneru při rekonstrukci bytu

Od: michaltopic* odpovědí: 5 změna:

Rekonstruuji byt ve 4. patře a potřeboval bych nejlépe na víkend přistavit kontejner, naplnit ho několika kubíky škváry, heraklitu, cihel a suti a pak aby si to někdo odvezl a hotovo. Neznáte někoho levného v Plzni a okolí? A čeho se případně vyvarovat, na co dát pozor? Na kolik to vyšlo případně vás, pokud jste řešili něco podobného. Ceny a služby na internetu jsou velmi různé, podmínky taky, vůbec nevím, jak vybrat to nejlepší (nejlevnější).

*nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jediné,co ti zbývá,je TS Plzeň.Mají kontejnery,odvoz i skládku.Takže ti zbude tam zatelefonovat a dohodnout přistavení-.Nemusíš shánět povolení záběru chodníku a podobné.

JABRAKA

obávám se, že vyřídit si to bude muset. alespoň u nás to tak je. TS zajistí pouze přistavení a odvoz... ještě horší to je, pokud je potřeba kontejner postavit na veřejnou komunikaci (silnice, parkoviště). v tomto případě se musí žádat odbor dopravy o povolení a ten má na vydání 30 dní...

jinak já jsem si kontejner nechal přistavit ráno a odvoz jsem objednal na odpoledne. pokud si kontejner necháte přistavený na víkend, hrozí vám, že vám ho večer spoluobčané naplní svým odpadem. navíc platíte za každý den přistavení. a za každou tunu odpadu...

michaltopic*
hodnocení

Napsal jsem rozsáhlý email s informacemi od druhu odpadu na všechny strany a už mi přišlo dost odpovědí. A především ty ceny a služby jsou velmi různé. Takže si teď sednu, sepíšu si pro a proti jednotlivých uchazečů a doufám, že mi z toho jasně vyjde to nejlepší a nejlevnější řešení. Třem prvním zavolám, zjistím detaily a s tím nejlepším se domluvím. Holt to bude stát pár tisíc, ale mělo by to být absolutně bez starosti (až na to, že to tam někdo nanosit musí ... já :) )

jeffrey
hodnocení

0x

Suť je snad nejlevnější odpad na likvidaci. Nás stál nízký kontejner něco pod dva tisíce. Vycházím teda z ceníku pražské firmy na odvoz odpadu uklizenydum.cz/..., která se mi zdála nejlevnější. Spoustu firem taky uvede cenu bez DPH tak na to pozor.

michaltopic*
hodnocení

díky za info, na to DPH jsem nejdřív koukal, ale chápu ... většinou je to pro firmy a ty si to odepíšou z daní. Takže nezapomenu připočíst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]