Nejste přihlášen/a.
Prosím nemá někdo z vás doma sporák amica? Je to stejný jako na odkazu, který najdete na konci, jen místo domoline je nápis amica a označení je na knoflících zepředu. Zdědila jsem ho po babičce, ale bohužel označení na nastavení trouby je tak dokonale umité, že prostě není. Prosím mohl by mi s tím někdo pomoci? stačí mi jen vyfotit například knoflíky, nebo jen napsat co na nich je. Štítek to nikde nemá, prošla sem co šlo, ale stejný jsem nikde nenašla. Moc děkuji
Dobrý den, AMICA je polská firma. Hledal jsem informace přes polský Google (www.google.pl). Po zadání slov "amica kuchenka instrukcja"se najde hodně a dobrá je i volba Obrázky (Grafika). Jen by to chtělo znát konkrétní typ sporáku. Zkuste to tam prohledat, ale je možné, že v tom ovládání trouby u jednotlivých typů sporáků nebude velký rozdíl. Nějaké odkazy vložím (potom na těch stránkách si klikněte na obrázek těch "čudlíků"a on se zvětší). Zdravím!
sprzedajemy.pl/... elektroda.pl/... elektroda.pl/...
doplněno 26.02.13 18:47:Tak, to jsem rád. A u toho druhého odkazu až dole je i vysvětlení těch symbolů (v polštině, ale snad srozumitelné i nám). Děkuji Vám za body.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.