Nejste přihlášen/a.
Dobry den,vybiram povleceni prez internet.Maji sice pekne vzory,ale malo co ,se mi hodi.kdyz uz jsem si konecne nasla prijatelny vzor,zjistila,ze flanel nebo bavlna to nebude.Muze mi nekdo poradit jaky je tento material,jestli nestudi,jak slibuji,nebo co si mam pod nim predstavit.Co je saten vim,ale bavlneny,ne.Dekuji za rady.
Dobrý den. Juglans, mrkněte do diskuze, ve které se toto povlečení probíralo. Prý je pod něm v zimě zima... Já osobně nedám dopustit na krep. Ale rozmyslete si, kupovat povlečení přes internet. To bych nedělala. Není nad to, v obchodě si ho prohlédnout a osahat..Cokoliv jiného přes net třeba ano, ale povlečení nikdy ne. Záleží ale na Vás, samozřejmě. Pěkný den.
Dobrý den, bavlněný satén neznám, tak asi neřeknu nic nového - normální satén studí a je vhodný pro povlečení na léto. V zimě bych to nechtěl ani náhodou - vždy jenom bavlnu. Bavlněný satén je asi směska, tak to bude studit možná méně. Já bych raději neexperimentoval a zůstal u toho, co mám odzkoušeno. A opravdu si nejde vybrat nic jednobarevného nebo neutrálního? Zdravím!
Já jsem vždy používala jen bavlněné povlečení ale před dvěma roky jsem dostala povlečení a bylo z bavlněného saténu a už na něj nedám dopustit...je to jemnější bavlna na omak je povlečení příjemné.Přes zimu hřeje v létě příjemně chladí.Mám různé druhy povlečení ale toto mám spolu s přítelem nejoblíbenější.
Juglans, přes internet takové zboží vůbec, ale vůbec nikdy nekupovat! Hnus fialový, řídký, podřadný! Když už kapku levněji, podívat se do Jysku, IKEA. Střední cena, ale moc dobrá kvalita je v Tchibo. Když opravdovou, špicovní kvalitu, tedy i odpovídající cenu, tak najít dobrý obchod. Sáhnout, zkouknout.
Dejte odkaz na toho prodejce. Třeba je to ten u kterého dcera objednala cíchy a ona to byla bakelitová fáčovina. To je nejpřiléhavější charakteristika té hrůzy, která ji přišla..
Dobry den vsem.Mam take obavy,objednavat prez internet,ale v obchode jsem nenasla vzory,ktere se mi hodi do loznice.Ne ze by nemeli pekne,to ano,ale nehodi.Koukala jsem na stranky bonatex.cz.Jeste poradne rozmyslim a necham si doporucit.Jinak jsem vybirala povleceni Daniela.normalne bych si tyto asi nevybrala,ale privezli jsme starsi loznici od babicky,ke ktere se hodi nejspis cervena,hneda barva.mam oranzovy koberec a nemam rada kombinaci oranzova cervena.Proto hledam spis bile povleceni,nebo svetle,s nejakym tim kvitkem jako je povleceni Daniela .Prominte,neumim sem dat odkaz.premyslela jsem i o barve fialkove,take by se snesla i zelinkava s hnedou jako kombinace.Hledala jsem ve venkovskem stylu.
Zdravím, juglans, myslím, že je velmi kvalitní povlečení od firmy Matějovský, recenze můžete najít i na Heureka.cz, kde najdete, kde je nejlevnější.
Nejsem odborník přes látky. Koupila jsem si přes net bavlněný satén, zda-li byl ten správný, to nevím. Přišlo mi to takové vozavé jak nějaká umělina. Nejdřív mi po povlečení na polštáři zůstaly černé linky (od vzoru). Prostě - proležený vzor. Povlečení bylo pomerančové s černými pruhy. Moc se mi líbil vzor, tak jsem si objednala přes net. Druhým záporem bylo, že se povlečení zatrhávalo - stačil malý záděr na prstu nebo drsnější paty. Povlečení mělo zapínámí na zip. Prala jsem na 40 stupňů, hezky jsem jej do pračky složila. Bohužel při máchání došlo k vytažení nitek po celé délce kvůli tomu zipu.
Přes net už nikdy. Porušila jsem svoji zásadu kupovat jen krep a chtěla jsem zkusit něco jiného a nákup se nepodařil.
já mám v oblibě např. povlečení od Stella Ateliers, je sice možná dražší, ale kvalita je opravdu špičková, podnikovou prodejnu mají v Příbrami.
jinak k vysvětlení materiálu z jejich stránek :
MAKO SATÉN
Není označení materiálu, jak se mnoho lidí domnívá, ale je to způsob zpracování příze. Hustá bavlnářská tkanina malé hmotnosti, s hladkým lesklým povrchem, tkaná v atlasové vazbě, z jemných česaných přízí, vyrobených z jakostních druhů dlouhovláknité egyptské bavlny.
já přidám webovky: povleceni-davidek.cz/... . Mrkněte se na to.
Jinak já nejraději spím v damaškovém povlečení. Je to dva roky zpátky, dostala jsem k ježíšku damaškovou látku, cejchy z toho
jsem si ušila sama.
Dobry den,jelikoz jeste stale mudruji nad povlecenim,prosim jeste o radu.Zatim jsem si tedy koupila hrejivy mikroplys,sice vzor neni uplne ,co bych si predstavovala,ale vzala jsem si jej hlavne kvuli hebkosti a hrejivosti,jsem zmrzlik.Chtela bych si ale stejne koupit jeste nejake jine povleceniu ktereho vzor bude,dle spokojenosti.Objevila jsem povleceni firma Veratex.Hrozne se mi tam libi povleceni.dokonce nekolik.neumim sem dat odkaz,takze pisi c.vyrobku-IDST-SA010,IDST13-SA007.,atd.jsou vsechny na jedne strance a jedna se tedy o saten,stopro bavlna,a ja nejsem tedy uplne jista materialem,ale asi si potrebuji nabit pusu,abych treba pochopila,ze malokdy mame oboji,v tomto pripade,kdyz libivi vzor,tak treba material bude hruza.Fakt by se mi tyto vzory hodily,ale nemate nekdo zkusenost s firmou,je trochu kvalita?Pak jeste k tomu materialu,pisi,ze se musi lehce zehlit,coz o to,ale jestli se to nebude pak mackat.Nejvic se bojim toho zatrhavani.Co se tyce ceny 895kc + postovne,tak to take neni uplne malo,ikdyz jsem samozrejme videla povleceni za tisice.Jinak ten mikroplys maji u nas cca za 800kc,ale ja jsem ho koupila v COOPU po 600kc,rikala jsem si risknu to,clovek prodelal uz vice.prala jsem je,zatim dobry,ale casem se uvidi.Dekuji za nazory.
doplněno 20.03.13 22:52:Jeste jsem si vzpomnela,ze u jineho prodejce,jsem narazila na material-50procent bavlna a 50proc,polyester.take si vubec nedovedu predstavit,co je to za material.pri dotazu me pani napsala,ze je na omak jako bavlna,jen se bude mene krcit.tak tomu krceni uz vubec nerozumim.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.