Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povrchova uprava zdi proto poskrabani kockami

Od: mx* odpovědí: 10 změna:

Dobry den,

mame 3 kocky a v okoli mist kam skacou jsou na zdech skrabance od drapu - logicky.

Dosud jsme to resili polepenim koberce,ale to nelze na vsech mictech nehlede na to ze na nem ulpiva prach, pach at.

Napadlo me tam dat nejake obklady,ale odolaji? Nebo sklo,ale to je celkem neprakticke :)

Existuje nejaka smes nebo primes, nebo proste neco co mi na zdi vytvori povrch ktery je takovemu poskrabani odolny?

diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rajfer148*
hodnocení

0x

Použil bych buď obklad anebo latexový nátěr ve dvou vrstvách, ale až ho budete sundavat dolu, tak si dáte do těla :)

hodnocení

0x

Nějaké kachličky, nebo dlaždice, to nepoškrábou :)

andrea1*
hodnocení

0x

Nešlo by odstranit příčinu proč tam skáčou? Také jsem měla v bytě tři kočky.

kratast*

naštukovat, vymalovat a kocoury premistit ven.

nejsem zastancem koček v domě, jsou to bacilonosici.

lidus*
hodnocení

0x

Mají kočky škrabadlo? Pokud ne, kupte jedno velké až do stropu a jedno nebo dvě malá.

mx*
hodnocení

Diky za reakce,

nejlepsi budou asi ty obklady,ale nevim kdo by se s tim rezal :)

Kocky skrabadlo samozrejme maji. Problem neni v tom ze by skrabaly zed protoze nemaji kde,ale protoze napr skacou na okna a i pelisky maji na vyvysene zdi, ktera je pak poskrabana.

andrea1*

Tady je snadná pomoc. Dejte pod okno (poelíšky) něco jako schod, aby skákaly na něj a odtud na parapet. Takto to mám vyřešené venku. Mám tam dva schůdky a kočky po nich vyskočí na lodžii a odtud jdou prolézačkou (v létě), která je v v rámu se sítí před balkonovými dveřmi, které jsou v létě otevřené, rovnou do místnosti. Kdyby tam schůdky nebyly, byla by umazaná a poničená fasáda.

jabraka*
hodnocení

0x

Doporučuji na stěnu,kam se škrábou,zavěsit nějaký sisálový koberec.

JABRAKA

lidus*

jabraka sice dobrý nápad ale ten koberec vypadá do roka strašně.

jabraka*

Tak se za 300 .- koupí kousek nového a zase je doma kus nového.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]