Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při dešti kape voda z podbití střechy

Od: duff* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

při dešti nebo ted při tání sněhu mě + - v úrovni kde je ukotven solární panel kape voda z podbití, nikde jinde na celé střeše to nedělá, takže se nabízí že původ je špatné ukotvení panelů, je to možná, resp. stává se to? Voda by tedy po folii tekla až dolů do podbití. děkuji za názory

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

nevím, jak je ukotvení řešeno a v jaké krytině, ale je pravděpodobné, že tam bude závada.

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud byl panel kotven dodatečně do hotové střechy tak je to jednoznačně chybná montáž při ukotvení.

kolo*
hodnocení

0x

Nezbývá nic jiného než to okolo držáků zamazat silikonem na krytiny a vylezt na střechu

duff*
hodnocení

taška je Bramac Alpská klasik PROTECTOR

ano, solár byl dodělávaný dodatečně, ted jsem se na to díval, nad solárem už žádný sníh, je jen pod ním, samozřejmě taje velmi rychle a z podbití nic nekape takže problém je v úrovni soláru, jsem zvědavý jak se k tomu postaví zhotovitel.

banik

určitě je to ukotvení, setkal jsem se s tím, solary jsem dělal a vím že některé firmy to dokazaly pěkně ojebat.po parožce to teče až dolu.určitě se obratte na zhotovitele a nenechte se odradit je to jeho ojebana prace za vaše pěkny penize.

držák musí být pod taškou a dostatečné překrytí,pak se tam voda nedostane,taky záleží na spádu krytiny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]