Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odšťavňovač nebo Smoothie Maker?

Od: susenka* odpovědí: 8 změna:

Co je lepší koupit klasický odšťavňovač, nebo Smoothie Maker? Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

1x

Já jsem tedy pro odšťavňovač. Mám ho již několik let a je to výborná věc. Dostanete šťávu ze všeho. Pokud bych chtěl něco rozmixovávat i s dužinou, pak bych volil spíše kvalitní ponorný mixér, protože odvede stejnou práci a přitom má mnohem více využití. Obecně nemám rád výrobky, na které jsou megahodinové teleshopingy, neboť to jsou většinou pěkný šunty. Chtěl bych vidět jak by si Smoothie poradil třeba s kedlubnou...

hodnocení

1x

jsem trochu alergická na ,,telešopingové" věci, vždy v tom vidím nějaký podfuk,nemůžu si pomoct;) volila bych klasiku odšťavňovač.ten Smothie Maker sice vypadá hezky ale pořád je to jen mixér :D

hodnocení

1x

Já se divím, že po tom všem, co už proběhlo médii a po zkušenostech ostatních jste vůbec ochotna uvažovat o čemkoliv, kolem čeho se motá Horst Fuchs. Prostě telešoping je způsob, jak odprezentovat naprostý šunt tak, že se vždy najde někdo, kdo ten krám koupí...

susenka*
hodnocení

Tak teda koupíme ten odšťavňovač klasický :D. Děkuji všem, že jste mi odpověděli.

stirecek*
Jestli nemáš svůj zdroj ovoce a zeleniny, vyplatí se investovat do šnekového. Ma daleko větší výtěžnost.
michel123*

Souhlasím, investice do šnekového odšťavňovače je dobrá. Mám nějakou dobu odšťavňovač Kuvings a práce je s ním jednodušší a navíc je vidět pak kvalita hotových šťáviček.

albatros498022*
hodnocení

0x

Klasika je klasika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]