Nejste přihlášen/a.
Co je lepší koupit klasický odšťavňovač, nebo Smoothie Maker? Děkuji za odpověď.
Já jsem tedy pro odšťavňovač. Mám ho již několik let a je to výborná věc. Dostanete šťávu ze všeho. Pokud bych chtěl něco rozmixovávat i s dužinou, pak bych volil spíše kvalitní ponorný mixér, protože odvede stejnou práci a přitom má mnohem více využití. Obecně nemám rád výrobky, na které jsou megahodinové teleshopingy, neboť to jsou většinou pěkný šunty. Chtěl bych vidět jak by si Smoothie poradil třeba s kedlubnou...
Já se divím, že po tom všem, co už proběhlo médii a po zkušenostech ostatních jste vůbec ochotna uvažovat o čemkoliv, kolem čeho se motá Horst Fuchs. Prostě telešoping je způsob, jak odprezentovat naprostý šunt tak, že se vždy najde někdo, kdo ten krám koupí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.