Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat
protejkal mi vodoměr voval jsem na SČVK přijel borec že to je moje že to musim vyměnit na vlastní náklady OK že mu mám zavolat až budu chtít vypnout vodu před barákem v silnici v kanálu hlavní ventil Sehnal jsem si teda vodaře ten ráno přijel a že prej si tu vodu vypne sám tak ji vypnul no a strhnul ten závit takže voda už nejde pustit zavolali jsme teda na SČVK a dělali jakože blbí ať mi to přijedou vypnout přijeli ničeho si nevšimli až teda když jsme to chtěli pustit a začlo dohadování kdo za to může takže slovo proti slovu no odjeli s tím že si to mám na svoje náklady vykopat a opravit že jsem to udělal já ..No a teď vůbec nevím co mám dělat je to rodinny dům a jsem bez vody nechápu co dál
vsak to je jejich , platis jim at se staraji , normal to ohlas , je blbost zustat bez vody a calovat to ze sveho
Tak bohužel již druhý den bez vody jejich havarijní lika mi oznámila že je to v šetření podle všeho stanovují cenu práce výkopu a opravi a až jí já zaplatím bude teprve opraveno a voda puštěna a nikdo se vás na nic neptá vše co mají je argumet jejich dvou zaměstnanců že víčko před jejich příjezdem bylo očistěné já mám zase svědka že jediný kdo tam do toho strkal ten klíč jsou právě oni dva pracovníci SČVK a jak se bránit to opravdu nevím
Zaplatila bych to a pak je dala za pomocí právníka k soudu a nebo napsala do televize, to vcelku zabírá...Jestliže víčko bylo očištěné, nic to nemění na faktu, že je jejich a že jsou povinni vám poskytovat dodávku vody, pokud jim za ni řádně platíte...Lidi se nesměj bát a musejí se bránit, to co se někdy děje kolem nás a co si necháváme líbit, je alarmující.
Tak jsem si přečetl Vaší odpověď na výše uvedený problém a pokud jste opravdu pochopila otázku, tedy že pán neoprávněně manipuloval s vodovodním uzávěrem v silnici, je mi z vás na blití. Takhle si opravdu demokracii nepředstavuji. Pokud by pán zareagoval dle Vaší rady, měl by provozovatel investovat maximální prostředky na to, aby mu takový podraz nemohl vyjít, protože příklady táhnou, projde to jednomu, budou dělat prasárny další. Pokud by mu neoprávněnou manipulaci s uzávěrem prokázali, NEJSOU povinni mu dodávku vody poskytovat. Pokud jako Vy přemýšlí politici i jiní lidé, nedivím se, že se nacházíme v takovém hnoji, v jakém se nacházíme.
Teď jak bych případ řešil já, když už by se mi stal: spojil bych se s provozovatem, popsal mu problém a pokusil bych se s ním domluvit na slevě za opravu. Tečka.
Snad ani na můj výkřik do tmy nereagujte. Stydím se za takové individua.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.