Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okna Vekra Olomouc - jakou mate zkusenost?

Od: strejdahoumak* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,

Ma nekdo zkusenosti s firmou Vekra v Olomouci? Zvazuji vymenu oken a nechci si tzv. nabehnout.

S diky,

Strejdahoumak

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jediná možnost,milý strejdo,je obejít majitele těchto oken a zjistit u nich,jak jsou s nimi spokojeni.Jde hlavně o to,jestli se teď v zimě nevyskytuje pocení okna uvnitř.

JABRAKA

strejdahoumak*
hodnocení

Coz o to, to bych i souhlasil... bojhuzel Olomouc neni zas az takova dedina, abych mohl obejit sousedy a poptavat se po tom kdo jim delal okna *smich*

strejdahoumak*
hodnocení

Jeste jsem si vsiml, ze jsem nepodekoval, takze diky!

tajfun*
hodnocení

0x

Doporučuji Plastwood Olomouc 2 zakázky a obě super ...

strejdahoumak*
hodnocení

Diky moc za doporuceni!

S Vekrou přímo v Olomouci zkušenost nemám, ale okna od Vekry mám namontovaná v celém domě a vše v pořádku.

strejdahoumak*
hodnocení

Taktez diky za reakci!

alesp
hodnocení

0x

Dobrý den, s Vekrou mám dobrou zkušenost i když také ne z Olomouce, ale byli féroví, cena příznivá, okna jsou kvalitní a montáž neodflákli, takže doporučuji.

svata34
hodnocení

0x

Zdravím Vás, su z Litovle a okna jsme pořizovali od Olomoucké pobočky a vše bylo bez problémů, ne třeba se obávat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]