Nejste přihlášen/a.
Ahoj, příjdu dom z práce a můj stárý otec se zřejmně nudil a chtěl vymalovat pokoj. A jak jsem se již v náznu zmínil, vymaloval ho barvou na kov, jak prosím tenhle druh barvy odstranit? Asi dát pryč celou omítku a znova, že? Tentokrát barvou na stěny. Děkuji
Mockrát děkuji za radu.
K čemu to vaví? Se ženou jsme tam chtěli mít tmavě červenou barvu, kterou jsme si i zakoupili, ale otec si myslel, že je to ona a barvy zaměnil. Teď to je křiklavě oranžové, lesklé, flekaté a jediné co je na tom pozitivní, že je to odolné proti vodě. :D
Děkuju a nevíte jak se jmenuje? Já teď asi půl hodiny odškrabávám stěnu a mám asi kruh o průměru 20 cm a je to pořádná námaha. Napadlo mě, nešlo by to vzít třeba bruskou, nebo něčím? Máme různé nástavce, tak třeba kdyby to nešlo něčím pořádně rychlým.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.