Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dusičnan draselný

Od: david63® odpovědí: 6 změna:

Zdravím

Nevíte někdo kde koupit v praze dusičnan draselný za normální peníze? To co kolikrát chtěl na webu se zlodějina.

Děkuji za pomoc a rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x
Obávám se,že toto zboží těžko získáš v čistém stavu.Nejspíš to prodají jen pro podnikatelský účel.Vždyť je to výbušnina! U mnoha produktů je vždy tento dodatek:Upozornění: Prodej chemikálií pouze s originálem živnostenského listu nebo zákaznickou kartou VERKON. JABRAKA

hodnocení

0x

Záleží na tom, čemu říkáš normální peníze. Obvyklá cena tohoto produktu je kolem 60 Kč/kg.

zajixxx*

Tzv Sanitr, cena cca 15kč za 100g ... před lety jsem si stím hrál .. a nemohl jsem jej sehnat, dnes kdekolikv v kažé druhé dorgérce (ve městě) se nechá koupit...

hodnocení

0x

Také jsem ho kupoval za pár kaček v drogérce. Jinak se podívej tady: praskovekovy.cz/...

hodnocení

O tom jsem přemýšlel že tam ale obávam se při mém množství budou chtít živnosták a ten nemam...

na učely se neptejte ... :D lítající popelnice to je něco...

Asi brzo přijdeš o ruce pokavaď to nepotřebuješ na nakládání masa na uzení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]