Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na okap s designem mědi

Od: expeedy886* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
měl bych takový dotaz _ mám na domě železné okapy a chtěl bych je přetřít tak, aby vypadaly jako měděné. Můžete mi někdo poradit nějakou nátěrovku, která by ty okapy ochránila proti korozi a zároveň vytvořila efekt mědi? Z finančních důvodů si nemůžu dovolit je úplně vyměnit a designově mě tam budou skvěle sedět.
Moc děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Na otázku sice neodpovím, ale přesto k okapům - většina lidí, co mají měděné se snaží natírat tak, aby vypadaly plastově nebo jakkoli jinak. Riziko krádeže je u mědi několikanásobně větší. Ale je to každého věc, to mě jen napadlo při přečtení nadpisu.

Přesně tak. Tolik práce se rvaním okapů ze zdi a pak ve sběrně zjistit, že jsou plechové*smich*. Vydávat železné okapy na baráku za měď je diskrimace...

doplněno 20.02.13 14:10:

...minace.

imrous*

ernie- s tou diskriminací supr! *smich**palec*

hodnocení

1x
PROFI OKAP S 2009 alkydová vrchní barva v imitaci mědi 0,6lVíce zde: express-color.cz/... je mnoho dalších co jsem viděl

viera
hodnocení

0x

Poižite kladivkový Alkyton alebo Hammerit ,

frantisek*
hodnocení

0x

Ani já Vám na otázku neodpovím, jenom poradím nedělejte to. Druhý den Vám je ukradnou. Syn bydlí v C.B a během půl roku mu je dvakrát sundali, ve dne na rušné ulici a nic z tím nenaděáte.

svata*
hodnocení

0x

Kdyz jsme delali novou fasádu, tak jsme hledali barvu na venkovní parapety v měděném odstínu, aby to ladilo s fasádou. Našli jsme kladívkovou barvu S 2324 v měděném odstínu od firmy sincolor Plzeň. Jsem z plzeňska, tak jme si pro barvu dojeli rovnou do jejich skladu po předchozí objednávce. je to sice risk natírat okapy na měděno, ale jde k tomu dokoupit i srandovní cedulka, že tyto okapy nejsou z mědi :-D

expeedy886*
hodnocení

Dobrý den, dík za všechny rady. Nakonec jsem se po konzultaci s jedním mým kámošem přiklonil k uživateli "svata" - kámoš má s tou firmou Sincolor dobrou zkušenost, tak jsem jim zavolal, dobře mi poradili a nasměrovali mě na e-shop. Koupil jsem si základ S 2300 a ten email S 2324 s kladívkovým efektem v barvě mědi, natřel jsem to v dílně, když byly ty kosy venku, a teď už mi visí zase hezky pod střechou a vypadaj bááááááječně. No a jestli mi tam někdo páchne na pozemek, tak ho sundam airsoftkou :). Takže díky, Svata, za dobrý příspěvek!

dus
hodnocení

0x

Dat nalepku a doufat že magneti umi čist

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]