Nejste přihlášen/a.
Na otázku sice neodpovím, ale přesto k okapům - většina lidí, co mají měděné se snaží natírat tak, aby vypadaly plastově nebo jakkoli jinak. Riziko krádeže je u mědi několikanásobně větší. Ale je to každého věc, to mě jen napadlo při přečtení nadpisu.
Kdyz jsme delali novou fasádu, tak jsme hledali barvu na venkovní parapety v měděném odstínu, aby to ladilo s fasádou. Našli jsme kladívkovou barvu S 2324 v měděném odstínu od firmy sincolor Plzeň. Jsem z plzeňska, tak jme si pro barvu dojeli rovnou do jejich skladu po předchozí objednávce. je to sice risk natírat okapy na měděno, ale jde k tomu dokoupit i srandovní cedulka, že tyto okapy nejsou z mědi
Dobrý den, dík za všechny rady. Nakonec jsem se po konzultaci s jedním mým kámošem přiklonil k uživateli "svata" - kámoš má s tou firmou Sincolor dobrou zkušenost, tak jsem jim zavolal, dobře mi poradili a nasměrovali mě na e-shop. Koupil jsem si základ S 2300 a ten email S 2324 s kladívkovým efektem v barvě mědi, natřel jsem to v dílně, když byly ty kosy venku, a teď už mi visí zase hezky pod střechou a vypadaj bááááááječně. No a jestli mi tam někdo páchne na pozemek, tak ho sundam airsoftkou . Takže díky, Svata, za dobrý příspěvek!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.