Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osazení dílčího plynoměru cena

Od: pavellll odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, měl bych otázku ohledně osazení jen dílčího plynoměru kvůli vyúčtování s rodiči. Hlavní fakturační plynoměr je klasicky v budce v oplocení. plynoměr chci osadit poblíž plynového kotle. Firma mě tvrdila že osazení plynoměru vyjde na cca 10 000 Kč. Mě se to nezdá druhá firma, mě to dle výkresu nacenila jen na cca 2000. poradí někdo od řemesla jaká je reálná cena za osazení dílčího plynoměru.

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

plynoměr cca do 2tis+nějaké šroubení,popřípadně kohout,vloží se na odbočku,spíš bych věřil te druhé firmě-10tis je přehnáno,pokud nebude se předělávat komplet rozvod*smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky mi to přijde, že ta první firma chtěla udělat nový rozvod, nikoli jen vsadit plynoměr za odbočku.

hop®
hodnocení

0x

Taky bych to viděl reálně okolo těch 2000...

hodnocení

0x

jen pynoměr stojí 2000 plus šroubení 500 a samozřejmně práce 2500 reálná cena je 5000 a výše

prosím vás,plynoměr je za 1700kč,a šroubení seženete okolo 100kč,nějaké těsnění i kdyby sme byly na 2tis tak to je moc-pak to připojení je otázka jiná-bohatě stačí měd a to také není nějak pracné-pokud se to nemusí tedy tahat někde ze železa a navařovat pak už je zase cena někde jinde s čím souhlasím,ale i kdyby do 5 musí vlízt se vším

lidus*
hodnocení

0x

votopl.cz/... zde jsou nějaké orientační ceny, plynoměr nám připojil plynař fuškou za 200kč a večeři, revizní zpráva stála 1000kč (bylo nám řečeno, že revizní zpráva musí být).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]