Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych otázku ohledně osazení jen dílčího plynoměru kvůli vyúčtování s rodiči. Hlavní fakturační plynoměr je klasicky v budce v oplocení. plynoměr chci osadit poblíž plynového kotle. Firma mě tvrdila že osazení plynoměru vyjde na cca 10 000 Kč. Mě se to nezdá druhá firma, mě to dle výkresu nacenila jen na cca 2000. poradí někdo od řemesla jaká je reálná cena za osazení dílčího plynoměru.
Děkuji.
prosím vás,plynoměr je za 1700kč,a šroubení seženete okolo 100kč,nějaké těsnění i kdyby sme byly na 2tis tak to je moc-pak to připojení je otázka jiná-bohatě stačí měd a to také není nějak pracné-pokud se to nemusí tedy tahat někde ze železa a navařovat pak už je zase cena někde jinde s čím souhlasím,ale i kdyby do 5 musí vlízt se vším
votopl.cz/... zde jsou nějaké orientační ceny, plynoměr nám připojil plynař fuškou za 200kč a večeři, revizní zpráva stála 1000kč (bylo nám řečeno, že revizní zpráva musí být).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.