Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barový pult

Od: problem* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

do svého bytu 2+kk by jaem chtěl pořídit nějaký barový pult aby jsem trochu oddělil kuchyň od obývcího pokuje.Určitě máte někdo zkušenost tak prosím o info kolik cca může takový pult stát a pokud doplníte fotem budu rád za inspiraci.představoval by jsem si něco jednodušího nahoře pracovní deska a dole dvířka s policema na nějaké hrnce a tak.

Barový pult

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Cena se dost dobře nedá určit, neb nevíme z jakých materiálů si to představuješ a hlavně, dva různí truhláři z jedné ulice ti to můžou udělat za úplně rozdílnou cenu.

Jen dolu bych osobně místo dvířek dal podstatně pohodlnější šuplata. pravda, zase to bude o kousek dražší, ale podstatně pohodlnější.

erwinek007*
hodnocení

0x

dobrý den,můj bratr truhlář to vyřešil jednoduše,vystavěli jsme zídku a na to přišla prac.deska

problem*
hodnocení

mohu poprosit o fotky?zajímavé řešení...

hodnocení

0x
Zděný pult není nejšťastnější nápad. Pokud to necháš otevřený tak by to i šlo. Ovšem jakmile tam budeš chtít dát dvířka, či nedejbože šuplata, tak budeš u instalace brečet a výsledek bude nic moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]