Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou židli/křeslo k počítači?

Od: slais* odpovědí: 5 změna:

Dobré dopoledne přeji,
chystám se domů k počítači zakoupit kvalitnější židli/křeslo.
Doma pracuji na počítači cca. 4-5hodiny denně, možnost použití židle i při sledování televize (sport), cena do 3 - 3500Kč, žídle by měla dobře držet záda (abych se nehrbil) a přitom být pohodlná
Jakou židli/křeslo používáte nebo tip, co doporučit koupit :)
Hledal jsem a našel jsem tyto židle, co si o tom myslíte?
nabytektrinec.cz/...
eva.cz/...
kancelarskezidle.com/...
kancelarskezidle.com/...
děkuji Slais

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

První odkaz vypadá luxusně ...

Kvůli bolavému kříži jsem zakoupil židli Spinalis. Na záda opravdu dobré, ale cena je poněkud jinde než chcete.

zdravotni-zidle.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nemám vlastní zkušenost, ale občas je doporučována tzv. klekací židle. Není to tedy určeno k sezení, ale právě na dobré držení těla. Podívejte se na Google a zadejte "klekaci zidle".

Mohla by to být zajímavá alternativa nebo doplněk ke křeslu u PC. Zdravím!

mil®
hodnocení

0x

Mám něco podobného jako je ve čtvrtém odkazu, ale střídám to s klekačkou a velkým míčem když mě berou plotýnky.

uska*
hodnocení

0x

Já jsem měla možnost vyzkoušet židli č. 2, je super a bohužel, Ježíšek mi jí nedones, ach jo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]